Expediţie la Vătava Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Expediţie la Vătava

Clubul copiilor în parteneriat cu Casa Tineretului "George Enescu" organizează în luna august, o tabără de vară la Vătava. Pe parcursul a zece zile, "copiii care vor pleca la Vătava vor trebui să se descurce singuri cu mâncarea, va fi o expediţie pentru ei", a declarat directorul clubului, prof. Dorin Cremene. Expediţia va avea scopul de a-i ajuta pe bătrânii care au nevoie de un sprijin pe lângă gospodării, fiecare copil fiind cazat la o familie. Pe lângă sarcinile zilnice pe care copiii vor trebui să le îndeplinească, ei vor mai trebui să culeagă informaţii despre tradiţiile şi obiceiurile zonei, să descopere obiecte vechi şi porturi populare.
"În noul an şcolar, Clubul Copiilor va inaugura două noi cercuri, cercul de Etnografie şi Folclor şi cercul de Muzică uşoară. Suntem interesaţi să păstrăm tradiţiile şi e foarte important ca tinerii şi copiii crescuţi la oraş să aibă cunoştiinţe despre folclor şi tradiţie" a mai adăugat Dorin Cremene. Formaţie de dansuri populare ce se antrenează la Club e un prim pas în vederea atingerii acestui scop, dar e nevoie de mai mult, iar această tabără va facilita atingerea obiectivului propus. Cercul care s-a implicat cel mai mult în această acţiune este cercul de Protecţia mediului, "pentru că printre scopurile urmărite este şi cel de protejare a mediului" precizează directorul.
Pe parcursul verii, activităţile de la cercurile din cadrul clubului se vor desfăşura normal, singurul lucru modificat fiind grupele, care vor fi comasate activităţile de teatru, karting, informatică, tenis de masă vor fi frecventate de un număr mai mic de copii. (A.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE