La Sighişoara doar fetele mai ştiu să joace fotbal Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 111 Vizualizări

La Sighişoara doar fetele mai ştiu să joace fotbal

415_laSighisoara.gifDupă ce anul trecut Sighişoara a rămas fără singura echipa de fotbal care mai activa în oraş, se pare că în "Cetate" doar fetele mai ştiu să lovească mingea cu piciorul. Echipa feminină de fotbal a Grupului Şcolar MIU Sighişoara a învins formaţia Liceului cu Program Sportiv din Târgu Mureş şi va reprezenta judeţul la faza zonală a Campionatului Naţional al Liceelor.
LPS şi Grupul Şcolar Electromureş au fost cele două formaţii mureşene calificate la faza judeţeană a Campionatului Naţional al Liceelor. Alături de ele au mai intrat în competiţie Grupul Şcolar MIU Sighişoara şi Grupul Şcolar Industrial Luduş.
Favorita competiţiei era echipa Liceului cu Program Sportiv, antrenată de profesorul Kanyaro Attila, echipă cu experienţă în fotbalul feminin. Se pare, însă, că ceva nu a mers în jocul echipei târmureşene, deoarece în finala turneului jucătoarele de la LPS nu au reuşit să marcheze nici un gol. Cum nici cealaltă finalistă, Grupul Şcolar MIU Sighişoara, nu a găsit drumul spre gol, meciul s-a decis după executarea loviturilor de departajare. Mai hotărâte şi cu ceva mai multă şansă, fotbalistele din Sighişoara au reuşit să câştige cu 2-0 şi astfel să se califice pentru faza zonală.
Cea mai bună portăriţă a fost desemnată Fina Tunde Adriana, de la Grupul Şcolar MIU Sighişoara, Raluca Dancu (Grupul Şcolar Industrial Luduş) a primit titlul de cea mai tehnică jucătoare, iar Monica Fărcaş, de la LPS Târgu Mureş a ieşit golghetera turneului.
În finala mică s-au întâlnit Grupul Şcolar Electromureş şi Grupul Şcolar Industrial Luduş. Au câştigat jucătoarele de la Electro, cu scorul de 3-1.
La Luduş s-au disputat meciurile de băieţi. A ieşit învingătoare echipa gazdă, Grupul Şcolar Industrial Luduş, care a trecut în semifinală de LPS Târgu Mureş, iar în finală a învins cu 6-2 echipa Colegiului Naţional Alexandru Papiu Ilarian. În finala mică, LPS Târgu Mureş a câştigat cu 8-1 meciul cu Grupul Şcolar Industrial Sovata.
Cel mai bun jucător a fost desemnat Mihai Cercea (Grupul Şcolar Industrial Luduş, Keresztes Zoltan (Grupul Şcolar Industrial Sovata) a fost cel mai bun portar, Octavian Sin (Grupul Şcolar Papiu Ilarian) a primit titlul de cel mai tehnic jucător, iar Szabo Istvan (LPS Târgu Mureş) a ieşit golgheter.
La baschet fete pe primul loc a ieşit LPS Târgu Mureş (antrenor Torok Iosif), iar la baschet băieţi a ocupat locul I tot LPS Târgu Mureş (antrenor Fodor Tiberiu).

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE