Sărbătoarea campionilor Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

Sărbătoarea campionilor

1037_Sarbatoarea.gifEchipa de baschet-băieţi a Şcolii "Constantin Romanu Vivu" din Sângeorgiu de Mureş a fost sărbătorită ieri pentru performanţa câştigării primului loc la finala naţională a Olimpiadei Sportului Şcolar, în secţiunea pentru şcolile generale din mediul rural. Vedetele au fost răsplătite cu flori şi aplauze, iar în cinstea lor colegii au băut câte un pahar de… suc.
"V-am văzut la faza zonală. Mi-am dat seama că sunteţi buni şi mă aşteptam la un loc doi sau trei la finală. Visam şi locul I, dar parcă era prea mult. Din fericire aţi câştigat şi ne-aţi adus o mare bucurie. Puteţi fi mândri de performanţa voastră. Vă mulţumim". Acestea au fost câteva din aprecierile făcute de directorul şcolii din Sângeorgiu de Mureş, Nagy Csaba, la sărbătoarea surpriză pe care au pus-o la cale colegii campionilor, din clasele a VII-a şi a VIII-a.
Dintre cei felicitaţi nu putea lipsi profesorul de sport Florin Şuteu, antrenorul echipei. Performanţa elevilor din Sângeorgiu a fost obţinută la Deva, unde mureşenii au câştigat clar toate cele 5 partide disputate, iar Szilveszter David Robert, component al formaţiei mureşene, a fost desemnat drept cel mai complet jucător al turneului.
Antrenorul Florin Şuteu a spus că performanţa elevilor este foarte mare, dar că şi în continuare nu va accepta în echipă decât jucători care stau bine şi la învăţătură.
După ce au fost felicitaţi de colegi, campionii au băut câte un pahar de suc alături de cei care îi admiră şi îi respectă pentru marele rezultat obţinut la Deva.

Florin MARCEL

Lotul echipei
w Alin Negru
w Gabor Antal Marian
w Radu Dălălău
w Adrian Ştefan Marc
w Szilveszter David Robert
w Mircea Alexandru Fărcaş
w Alin Pop
w Kereszeghi Ioan Ovidiu
w Ioja Bogdan Valentin
w Alexe Bogdan Rus

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE