Ganţă rămâne şefă Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 156 Vizualizări

Ganţă rămâne şefă

2892_ganta.gifInspectorul şcolar general Suzana Ganţă (foto) rămâne în funcţie până în primăvara anului 2006, când Ministerul Educaţiei va organiza un nou concurs pentru şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş. Numită cu delegaţie în 6 octombrie 2005, Ganţă nu a putut participa la concursul organizat de minister la finele anului 2005, deoarece dosarul incomplet i-a fost respins de Comisia de organizare. Fiindcă numirea sa cu delegaţie era valabilă până la organizarea concursului, Ministerul Educaţiei a solicitat Prefecturii Mureş o nouă propunere pentru postul de inspector şcolar general.
Ciprian Dobre a propus-o din nou pe Suzana Ganţă, urmând ca a doua numire a acesteia să fie realizată până luni 9 ianuarie 2006. "Am optat pentru continuitate în interimat. Cred că este normal după ce a activat pe post câteva luni", ne-a declarat prefectul Ciprian Dobre. Noua numire este valabilă însă doar până la organizarea de către M.Ed.C. a unui nou concurs, care va fi organizat spre sfârşitul lunii februarie sau în prima lună a primăverii 2006.
"Ordinul de numire al doamnei Ganţă a încetat odată cu organizarea concursului. Fiindcă dosarul doamnei Ganţă fusese respins, iar judeţul Mureş nu avea un candidat ne-am adresat Pefecturii. Prefectul a propus-o din nou pe doamna Ganţă. Mi se pare o decizie echilibrată, ţinând cont că este vorba de o perioadă foarte scurtă de timp în care alţi candidaţi abia ar fi avut timp să se obişnuiască cu atribuţiile. Numirea se va face spre sfârşitul săptămânii, până luni, 9 ianuarie, va exista o numire legală şi pentru această perioadă. Decizia este valabilă până la organizarea unui nou concurs în perioada februarie-martie 2006, când sperăm să avem candidaţi, Mureşul având oameni de valoare", ne-a declarat secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar Paloma Petrescu.
Ionuţ OPREA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE