Pe prefect îl întreţine nevasta Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 86 Vizualizări

Pe prefect îl întreţine nevasta

2963_pePrefect.gifCu o detaşare, de fapt un fel de je m'en fiche, demnã de o cauzã mai bunã, prefectul Ciprian Dobre şi-a prezentat ieri raportul, tras în ţiplã, la un an de când a fost instalat în funcţie. Semn cã echipa îi este devotatã, pe prima paginã „prefect" era scris cu literã mare. Noroc cu raportul destul de complet, deoarece la întrebãrile puse, prefectul s-a declarat depãşit de situaţie. Scuza lui a fost cã „nu se pricepe la cifre" sau cã „problema respectivã este datã în lucru". Noroc cu simţul umorului pe care îl posedã şi cu dezvãluirile oarecum delicioase despre avere.

Ciprian Dobre este foarte mulţumit de activitatea lui de pânã acum, considerã cã, la numai un an, a fãcut foarte multe pentru judeţ. De-acum, de când a devenit independent, se simte „neatârnat politic", deci cu mai multã libertate de mişcare. Dovada cã este cu adevãrat independent stã în faptul cã habar nu are cã organizaţia PNL Mureş este în derivã, cã pleacã filiale întregi. În buna tradiţie a perdanţilor şi Dobre a declarat cã cei plecaţi nu au avut nici un fel de activitate. Dovedind cã nu şi-a pierdut capacitãţile de bun orator, prefectul a vorbit cu documentul sub nas, despre realizãrile lui din 2005.
Chiar dacã anul trecut a fost unul cu „multe probleme dificile", judeţul fiind atins de valuri succesive de inundaţii, prefectul a avut totuşi şi puterea şâ inima sã se gândeascã la cei loviţi şi mai rãu de soartã iniţiind campania „Mureş pentru România", de ajutorare a sinistraţilor.
Nici mult mediatizatul Festival al Vãii Mureşului nu a scãpat neinclus în raport, ca o realizare notabilã a prefectului. Cu dexteritatea caracteristicã avocaţilor a mediatizat cu succes situaţii de crizã: Azomureş, Romvelo şi Carbid Fox. Dobre susţine cã pânã la ora actualã a adus în judeţ peste 300 de miliarde de lei şi sperã sã apuce o felie mare din suma de un miliard de euro destinatã, la nivel naţional, pentru refacerea infrastructurii.

Înmatriculare în 24 de ore

Primele mãsuri pe care intenţioneazã sã le ia imediat se referã la sectoarele care au relaţii directe cu cetãţeanul. Prefectul promite oamenilor cã un cazier va fi eliberat într-o orã, la fel şi paşaportul, iar înmatricularea unei maşini nu va dura mai mult de 24 de ore. Ciprian Dobre sprijinã proiectul Ministerului SãnãŞãţii privind înfiinţarea unui centru regional de urgenţã, considerând medicina o componentã a brandului Mureş. În ceea ce priveşte strict insituţia pe care o conduce, Dobre doreşte sã schimbe centrala telefonicã, uzatã fizic şi moral. De asemenea, mai are ceva probleme la departamentul Juridic, acesta fiind condus de un interimar, dupã ce fostul director, Huza, l-a lãsat baltã, cu registrele vraişte.
În documentul prefectului existã şi douã subcapitole care conţin raportul secretarului general al instituţiei şi al Corpului de Control al prefectului.

Fãrã mãtuşã

În ceea ce priveşte declaraţia de avere, Ciprian Dobre a declarat cã are mai multe datorii, el având trei credite contractate la tot atâtea bãnci în valoare de
25.000 de euro. „Deşi nu mã potÎplânge cã am salariu mic, am o nevastã care mã ţine, ea câştigã mult mai bine", a declarat prefectul.
Dobre susţine cã nicicând pânã acum instituţia nu a înregistrat mai multe documente intrate, 21.409, din care 4.925 de petiţii au fost soluţionate în termen legal.
Potrivit prefectului au fost repartizate cam 10 petiţii pe zi, pe cap de funcţionar, asta incluzând şi şoferii.
Cu un optimism desãvârşit, Ciprian Dobre a intrat în cel de-al doilea an de mandat liber de orice obligaţie politicã. Cel puţin aşa susţine.

Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE