Home / Politic / Georgescu crede în mătuşa lui Năstase

Georgescu crede în mătuşa lui Năstase

3058_georgescu.gif
Referindu-ne la acuzaţiile aduse lui Adrian Năstase, organizaţia PSD Mureş aprecieză curajul preşedintelui executiv, care a considerat că trebuie să se autosuspende pentru că atacurile la care este supus să nu afecteze PSD. „ Este un exemplu de demnitate care nu se regăseşte în celelalte partide", se arată într-un comunicat al partidului. Conducerea formaţiunii îşi apară şefii prin atac şi aduce în discuţie exemple de abuzuri şi ilegalităţi ale celor de la putere.
„S-a dovedit că primul ministru încalcă legea şi nu intervine pentru a se pronunţa în cazul incompatibilităţii ministrului Eugen Nicolăescu, care aşa cum am arătat se află în această situaţie fiind remunerat şi ca vicepreşedinte al Camerei Auditorilor şi ca ministru" se menţionează în acelaşi document. Social-democraţii îl atacă apoi pe ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, care încalcă legea pentru că nu şi-a depus încă declaraţia de avere.
PSD Mureş nu-i iartă nici pe cei care le-au fost alături când au fost ei la putere, politicienii maghiari. „S-a dovedit că suprafaţa terenurilor deţinute de senatorul UDMR Verestoy Attila, împreună cu familia sa, depăşeşte 75.000 de metri pătraţi şi nimeni nu se revoltă" strigă cei din opoziţie. Care trece apoi la o similitudine de situaţie cu a lui Năstse."S-a dovedit că mama senatorului PD Cornelia Cazacu, având vârsta de 70 de ani, conduce din localitatea Urlaţi cea mai tare firmă de asfaltări din Bucureşti"
PSD îi mai pune pe lista neagră pe pedistul Vasile Bran, vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre. Potrivit acestora ministerul Transporturilor, condus de Gheorghe Dobre, a pierdut un credit de 250 de milioane de dolari pentru amenajarea Portului Constanţa, pentru că nu a întocmit la timp proiectul pentru lucrări.

Cora MUNTEAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sorin Megheșan (PNL) vrea să continue proiectele ”începute la Târnăveni”

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, senatorul Cristian Chirteș, a anunțat miercuri, 1 iulie, într-o …