Cursuri de igienă alimentară la Saschiz Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 60 Vizualizări

Cursuri de igienă alimentară la Saschiz

3269_cursuri.gifFundaţia ADEPT organizează în comuna Saschiz, între 13 şi 15 februarie, cursuri de igienă a alimentaţiei pentru localnici. Acţiunea reprezintă o primă etapă a proiectului pilot de conservare a biodiversităţii, proiect iniţiat de ADEPT în localitate. La cursuri s-au înscris 15 persoane din Saschiz şi din comuna învecinată, Buneşti.
Cristi Gherghiceanu, manager consultant al fundaţiei ADEPT ne-a declarat că, în decursul acestui an, vor mai fi organizate cel puţin trei cursuri de igienă alimentară pentru locuitorii din Saschiz şi localităţile învecinate, finalitatea lor, în primă fază, fiind încurajarea producţiei locale de gem.
Până în toamna acestui an va fi înfiinţată şi o Asociaţie a producătorilor de gem din zona Saschiz care va participa la Congresul Internaţional al Mâncării din Italia. Înfiinţarea unor asociaţii de profil este benefică şpentru locuitorii din Saschiz, deoarece accesarea fondurilor europene se face mai uşor în acest mod.
“Promovarea acestei asociaţii şi a sortimentelor de gem pregătite de gospodinele din Saschiz se va face folosind imaginea de zonă cu biodiversitate”, a mai precizat managerul consultant al fundaţiei ADEPT.
Potrivit acestuia miercuri va avea loc la Saschiz şi o întrunire a reprezentanţilor Direcţiiilor Sanitar Veterinare din judeţele Mureş, Braşov, Harghita. Sibiu şi Alba, întrunire la care vor fi dezbătute aspecte legate de igiena alimentară şi siguranţa alimentelor.

Florentina CĂLUGĂR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE