Cataif cu Frişcă Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 68 Vizualizări

Cataif cu Frişcă

Ingrediente
4 500 g fidea
4 400 g zahăr
4 400 g apă
4 500 g frişcă
4 1 esenţă de rom
4 zahăr vanilat
Preparare:
Se unge o tavă cu unt (margarină), se aşează fideaua în strat subţire şi se dă la cuptor, la foc potrivit, 10-15 min., până începe să se rumenească uşor.
În acest timp facem siropul: se pune apa cu zahărul la fiert şi după ce s-a legat (ca un sirop pentru dulceaţă), se dă deoparte, se adaugă esenţa de rom şi zahărul vanilat.
Se toarnă fierbinte peste fideaua rumenită şi se mai dă la cuptor încă 20 min.
După ce se răceşte vom vedea că fideaua cu siropul s-a legat ca o foaie. Întindem frişca bătută cu zahăr după gust.
Se lasă să se răcească 1 oră.

Poftă bună!!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE