Mai puţine petiţii Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Mai puţine petiţii

21.317 petiţii au fost depuse de locuitorii Sighişoarei la Registratura Primăriei în cursul anului 2006, în vederea soluţionării lor de către administraţia locală. Din acestea, 6.336 de cereri erau adresate Biroului Impozite şi Taxe. Purtătorul de cuvânt al Primărei, Michaela Turk, a precizat însă numărul petiţiilor a scăzut cu aproximativ 3.000 în comparaţie cu cele depuse de-a lungul anului 2005.
Sighişorenii care doresc să se adreseze direct edililor Sighişoarei trebuie să ştie că şi în acest an primarul Dorin Dăneşan va acorda audienţe în fiecare zi de joi, începând cu ora 10. Înscrierile în audienţă se fac la Biroul Relaţii cu Publicul, tot joia, începând cu ora 7.
Anul trecut 291 de cetăţeni, s-au înscris în audienţă la Primarul Sighişoarei, cu 31 mai puţini decât în 2005. Majoritatea problemelor reclamate de aceştia se refereau la spaţiul locativ: fie nu avea o locuinţă, fie locuinţa a fost retrocedată.Alte nemulţumiri au vizat modalitatea de acordare a ajutoarelor sociale, modul de administrare a patrimoniului, retrocedarea terenurilor sau probleme edilitar-gospodăreşti – dar au fost şi cazuri în care cei veniţi în audienţă au reclamat probleme de natură personală a căror rezolvare nu stătea în puterile Primăriei. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE