Social
- admin
- 0 comentarii
- 27 Vizualizări
Friptură ţărănească de porc
22 ianuarie 2007Ingrediente:
8 4 felii muşchi de porc, 1 căţel de usturoi, 3 linguri ulei, 1 lingură pătrunjel tocat, 2 linguriţe muştar, sare, piper, 1 lingură de untură.
Preparare:
Se înfierbântă într-o cratiţă untura cu cele 4 felii de carne. Nu se acoperă cratiţa. Se lasă să se rumenească timp de 12 minute pe fiecare parte, se reduce focul şi se mai lasă să clocotească, încet, cam 20 minute. Se taie mărunt ustu-roiul, apoi se amestecă cu uleiul, muştarul, sarea, piperuls şi pătrunjelul tocat. Se toarnă sosul în farfurie, se aşează cotletele şi se întorc în sos; se ţine farfuria la cald pe aragaz. Se scoate grăsimea din cratiţă, se toarnă vreo 3-4 linguri de apă caldă, apoi se pune peste cotlete.
Poftă bună!
Recomandari
Recent
Popular
Etichete
Lasă un comentariu