Friptură ţărănească de porc Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 27 Vizualizări

Friptură ţărănească de porc

Ingrediente:
8 4 felii muşchi de porc, 1 căţel de usturoi, 3 linguri ulei, 1 lingură pătrunjel tocat, 2 linguriţe muştar, sare, piper, 1 lingură de untură.
Preparare:
Se înfierbântă într-o cratiţă untura cu cele 4 felii de carne. Nu se acoperă cratiţa. Se lasă să se rumenească timp de 12 minute pe fiecare parte, se reduce focul şi se mai lasă să clocotească, încet, cam 20 minute. Se taie mărunt ustu-roiul, apoi se amestecă cu uleiul, muştarul, sarea, piperuls şi pătrunjelul tocat. Se toarnă sosul în farfurie, se aşează cotletele şi se întorc în sos; se ţine farfuria la cald pe aragaz. Se scoate grăsimea din cratiţă, se toarnă vreo 3-4 linguri de apă caldă, apoi se pune peste cotlete.
Poftă bună!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE