O singura victorie în trei amicale Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 53 Vizualizări

O singura victorie în trei amicale

10988_cap.gifSâmbata, 19 ianuarie, târgumuresenii de la BC Mures au evoluat pe propriul teren în amicalul cu echipa CSU Cuadripol Brasov. Dupa un prim sfert câstigat, 31-21, finalul a apartinut oaspetilor, scor 83-99. Tot sambata a avut loc prezentarea noilor jucatori înregimentati de BC Mures, respectiv testarea noii instalatii de sonorizare montate în Sala Sporturilor. Echipa antrenata de Mihai Corui a incheiat pregatirile pentru returul Diviziei A. Cooley si compania s-au mai deplasat marti, 15 ianuarie, la Râmnicu Vâlcea pentru a disputa prima partida de pregatire în compania echipei locale. Formatia gazda, antrenata de Cristian Achim a dispus de echipa ardeleana cu scorul de 76-63, gratie jocului foarte bun practicat în sferturile 2 si 4. Scorul pe sferturi a fost: 13-15, 27-15, 13-21, respectiv 23-12. Miercuri, 16 ianuarie, BC Mures a sustinut cel de-al doilea joc amical la Medias în compania echipei locale Gaz Metan. Elevii lui Mihai Corui s-au impus acolo cu scorul de 87-91, partida desfasurându-se cu usile închise la cererea antrenorului Horea Rotaru. În ambele meciuri, evident fara miza, a fost rulat întreg lotul de jucatori avut la dispozitie. Pentru echipa târgumureseana debutul returului este programat în data de 26 ianuarie când în Sala Sporturilor din Târgu-Mures tigrii vor înfrunta echipa CSM Leonardo Oradea.

Impresii de la meci
"La Târgu-Mures întotdeauna exista o atmosfera excelenta. În retur vom da totul si sper sa îi multumim pe toti cei care cred în noi", ne-a declarat McKenna – BC Mures.
"Problema se pune la intrarea in teren, la aparare si anume la schemele tactice, baietii au nevoie de încredere, si bineînteles ca oricare om trebuie sustinuti. Oricum suntem pe drumul cel bun, ne aflam în crestere, si orice partida trebuie tratata ca atare. Vom aborda cu multa încredere returul de campionat", Mihai Corui – antrenor principal BC Mures. "A fost un meci nu pe masura asteptarilor, s-a vazut ca nu a fost un joc cu miza, dar trebuie sa avem rabdare. Orice spectator îsi doreste victoria în final de meci. Sa speram ca la meciul oficial de sâmbata viitoare va fi mai bine", Pora Zamfira – subprefect al judetului Mures.

Sorin CRACIUN
sorin@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE