Transport gratuit în comun pentru pensionarii mureşeni Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Transport gratuit în comun pentru pensionarii mureşeni

p_15_2_09.jpgConform cu Hotararea Consiliului Local nr. 425 din 18.12.2007, pensionarii targumureseni cu varsta de pana la 55 de ani, beneficiaza de 20 de calatorii, lunar subventionate 50% din bugetul local. Biletele compensate se elibereaza semestrial, in lunile ianuarie si iulie, achitand 50% din valoarea acestora si sunt valabile pe toate mijloacele de transport in comun monitorizate de Asocierea pentru Transport Urban, SC Transport Local SA-SC Siletina Impex SRL Targu-Mures.
Procurarea noilor bilete compensate incepe ayi, pe baza cuponului de pensie din decembrie 2008 si a prezentarii actului de identitate orginal si copie. Pe de alta parte, conform HCL nr.425 din 18.12.2007, pensionarii de peste 55 de ani, inclusiv veteranii de razboi, deportati, detinutii politici sau revolutionarii cu domiciliul in Targu-Mures, beneficiaza de transport gratuit pe mijloacele de transport in comun SC Transport Local SA-SC Siletina Impex SRL. Eliberarea noilor documente, care sunt personalizate si contin o fotografie a proprietarului, urmeaza a incepe din 15 ianuarie 2009. Targumuresenii peste 55 de ani care solicita eliberarea legitimatiei gratuite de calatorie trebuie se pot prezenta, la oricare din chioscurile de abonamente din muncipiu cu un cupon de pensie din luna decembrie 2008 sau ianuarie 2009 copie si original, un bulletin de identitate si o poza recenta format ¾.
Beneficiarii Legii 189/2000, cu domiciliul stabil in Targu-Mures, isi pot procura legitimatie de calatorie personalizate, incepand cu 15 ianuarie la sediul societatii din str. Bega nr. 2 de luni pana vineri, intre orele 10-12. Solicitantii trebuie sa aiba asupra lor buletinul de identitate, copie dupa hotararea care atesta statutul de refugiat, eliberata de Casa Judeteana de Pensii Mures, un cupon de pensie si o poza recenta tip bulletin. Legitimatiile pensionarilor targumureseni de peste 55 de ani, eliberate in 2008 sunt valabilie pana la data de 31.01.2009.
                     

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE