Reghinenii asteapta fonduri pentru autobuze Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 50 Vizualizări

Reghinenii asteapta fonduri pentru autobuze

burta_e846e0.jpgSe pare ca desi au fost alocati din partea bugetului local peste 300.000 de euro in 2008, conducerea RAGCL nu a reusit sa se incadreze in termenul procedurilor de licitatie pentru achizitionarea unor autobuze noi destinate reabilitarii transportului urban de calatori in municipiul Reghin.
Directorul Teofil Moldovan a precizat ca momentan societatea commerciala ,,SC RAGCL SA avand ca actionar unic municipiul Reghin asteapta realocare de buget in primul trimestru al acestui an pentru achizitionarea a sase autobuze de capacitate medie. Autobuzele actuale ar trebui scoase din uz, pentru ca nu mai pot asigura dezvoltarea serviciului si ar trebui casate cele cu norma depasita si inlocuite cu autobuze care sa respecte din punct de vedere etnic normele specifice Uniunii Europene”, a precizat Moldovan. Directorul spune ca momentan media lunara a abonamentelor pe mijloacele de transport in comun a RAGCL-ului a scazut la circa 750, in timp ce cu 15 ani in urma fosta regie avea peste 3.000 de abonati, cand inca functiona IFET-ul, Metalurgica, Fabrica de Bere si Alpina la capacitate maxima.
Pentru continuarea procesului de reabilitare si imbunatatirea serviciului de transport public, directorul Moldovan are de gand sa modifice si incadreaea taxatoarelor de autobuz.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE