Maria Emilia adora lenjeria din dantela Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Maria Emilia adora lenjeria din dantela

A absolvit Liceul “I. H. Radulescu” din Târgoviste, iar în prezent este studenta la Facultatea de stiinte Economice din cadrul Universitatii „Petru Maior” din Târgu-Mures, specializarea Economia Comertului, Turismului si a Serviciilor. Are 1,75 m înaltime, 55 de kilograme si masurile 90-62-93. Mai multe despre Maria Emilia Gheorghe, în interviul care urmeaza.
Reporter: Cu ce te mai ocupi?
Maria Emilia: Lucrez ca si operator calculator la o firma de cartografie digitala, cadastru si urbanism.
Reporter: Care sunt pasiunile tale?
Maria Emilia: Îmi place foarte mult sa dansez si sa citesc si mi-ar place foarte mult sa am posibilitatea sa calatoresc cât mai mult. Modelingul mi-a placut iarasi foarte mult când eram mica, chiar am urmat niste cursuri în domeniul acesta…
Reporter: De ce vorbesti la trecut, nu te mai pasioneaza modelingul?
Maria Emilia: Cum sa nu, înca ma fascineaza ideea de a poza, chiar daca nu lucrez în domeniu, îmi place foarte mult sa citesc reviste de specialitate, sa ma uit la prezentari, din pacate cineva mi-a spus ca sunt prea în vârsta pentru a mai putea fi model…
Ideea asta e complet falsa ca la 21 de ani esti “batrâna” ca model. Multe agentii nici nu lucreaza cu fete sub 18 ani, pentru ca nu le considera suficient de mature pentru a putea constientiza ceea ce înseamna un casting, un shooting si o munca istovitoare de dimineata pâna seara.
Reporter: Care este ce-a mai nebuneasca ideea pe care ai pune-o în aplicare?
Maria Elena: Nu cred ca e chiar asa de nebuneasca, dar mi-ar placea sa fac o calatorie în jurul lumii
Reporetr: Pe jos, pe mare sau în aer?
Maria Elena: Cred ca le-as face pe toate, combinate, ceva în genul lui Jules Vernes. Îmi place sa experimentez lucruri noi, sa vizitez locuri noi. Cu atât mai mult cu cât pâna acum nu am avut ocazia sa calatoresc cu vaporul sau cu avionul.
Reporter: Care este cea mai jenanta situatie în care ai fost pusa?
Maria Elena: Aaaa, stai sa ma gândesc…. da… zilele trecute am intrat într-un magazin fara sa ma uit la prag, m-am împiedicat si am darâmat un raft întreg. Bineînteles ca magazinul era destul de plin si toata lumea s-a uitat spre mine. Era un magazin de lenjerie intima în care nu cred ca am sa mai intru curând.
Reporter: Apropo de lenjerie intima, care e genul tau?
Maria Elena: Cea din dantela pentru ca mi se pare sexy si comoda în acelasi timp. Ceea ce nu suport sunt sutienele cu burete.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE