Alexandru Fratean considera oportuna demisia lui Gabriel Oprea Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Alexandru Fratean considera oportuna demisia lui Gabriel Oprea

burta_e74836.jpgMinistrul Internelor, social-democratul Gabriel Oprea, si-a anuntat, marti, demisia din functie, spunând ca a deranjat prin numirile pe care le-a facut si ca nu va accepta sa „plimbe mape si sa fie un ministru marioneta”. Oprea a afirmat ca si-a dat demisia pentru ca Guvernul ales sa fie unul puternic si stabil cu o politica coerenta. El a precizat ca prin numirile pe care le-a facut în structurile de conducere ale MAI a „deranjat anumite persoane”, însa în institutie „nu se face o politica de grup sau politica lui Oprea, ci doar a intersului national”.
Contactati telefonic politicienii din Mures cu delegatie de Bucuresti si-au exprimat punctul de vedere:
Doru Opriscan, deputat PD-L: “Este o ciorba interna a PSD-ului. Cred ca este o abordare exagerata a problemei. Chiar nu cred ca trebuie sa avem o pozitie. Este o declansare a unui conflict mocnit din PSD. Chiar nu este un subiect care sa ne preocupe în acest moment.”
Gyorgy Frunda, senator UDMR: “Din punct de vedere politic este un început prost a Guvernului. Faptul ca nu s-a consultat cu propriul partid si ca cele doua partide nu s-au consultat ne face sa credem ca exista gânduri ascunse.Daca ma gândesc si la interpretarile diferite pe care ministrii celor doua partide le dau OUG 230 ajung la concluzia ca e un început foarte prost si ca aceasta coalitie nu va dura.”
Alexandru Fratean, secretar de stat PSD: “Demisia lui Oprea e oportuna. Cred ca daca ti se retrage sustinerea politica e un act de demnitate si disciplina politica sa-ti dai demisia.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE