Cotlet de porc cu legume Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 30 Vizualizări

Cotlet de porc cu legume

Ingrediente: 1kg cotlet de porc, 1 conopidă mică, 2 morcovi, 200g fasole verde, 2 dovlecei, 2 cepe, 1 ardei gras, 100ml vin alb, 1 legătură pătrunjel verde, sare, piper, tarhon, usturoi, 100 ml ulei, 200 g smântână.
Mod de preparare: Carnea se taie în bucăţi potrivite, se condimentează cu sare, piper, puţin tarhon, 3 căţei de usturoi şi 50ml ulei, se introduce la cuptor aproximativ 10 minute. Legumele se curăţa, se spala şi se taie. Morcovul felii, dovleceii felii, ceapa, ardeiul rondele, conopida, roşiile bucheţele se condimentează, se adaugă vinul, puţină supă şi se introduc la cuptor 15-20 minute. Se adaugă tarhonul şi pătrunjelul tăiat mărunt. Se adaugă smântână la servire.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE