Comunitare
- admin
- 0 comentarii
- 30 Vizualizări
Cotlet de porc cu legume
19 ianuarie 2009Ingrediente: 1kg cotlet de porc, 1 conopidă mică, 2 morcovi, 200g fasole verde, 2 dovlecei, 2 cepe, 1 ardei gras, 100ml vin alb, 1 legătură pătrunjel verde, sare, piper, tarhon, usturoi, 100 ml ulei, 200 g smântână.
Mod de preparare: Carnea se taie în bucăţi potrivite, se condimentează cu sare, piper, puţin tarhon, 3 căţei de usturoi şi 50ml ulei, se introduce la cuptor aproximativ 10 minute. Legumele se curăţa, se spala şi se taie. Morcovul felii, dovleceii felii, ceapa, ardeiul rondele, conopida, roşiile bucheţele se condimentează, se adaugă vinul, puţină supă şi se introduc la cuptor 15-20 minute. Se adaugă tarhonul şi pătrunjelul tăiat mărunt. Se adaugă smântână la servire.
Recomandari
Recent
Popular
Etichete
Lasă un comentariu