Horoscop, marti, 20 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 28 Vizualizări

Horoscop, marti, 20 ianuarie 2009

Berbec
După-amiaza plecaţi într-o călătorie în care aveţi mari satisfacţii pe plan social şi financiar. Întâlniţi o persoană care vă propune o colaborare avantajoasă.
Taur
E posibil să se manifeste nemulţumiri acumulate în timp, la serviciu. Dacă vi se propune, să nu semnaţi liste de adeziuni, veţi avea numai de pierdut.
Gemeni
Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute, cu care partenerul de viaţă nu este de acord. E posibil să ajungeţi la ceartă, dar cu diplomatie se rezolva.
Rac
După-amiaza vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie împreună cu familia. Este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare cu colegii şi cu prietenii.
Leu
E momentul să vă folosiţi inspiraţia şi creativitatea la locul de muncă sau în afaceri. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă.
Fecioara
Zi bună pentru realizări importante pe plan social şi material. Profitaţi de ocaziile care apar, pentru că aveţi şanse să obţineţi câştiguri frumoase!
Balanţă
Ar fi bine să vă păstraţi calmul, altfel veţi avea probleme cu sănătatea. Ascultaţi sfaturile unui prieten care încearcă să vă redea buna dispoziţie!
Scorpion
Simţiţi nevoia să faceţi ceva deosebit, să ieşiţi din şabloane. Încercaţi, este mai bine decât să vă pierdeţi timpul! Puteţi face schimbări în casă.
Săgetător
Aveţi ocazia să faceţi o schimbare pe plan profesional: fie găsiţi alt loc de muncă, fie sunteţi avansat. Oricum, partenerul de viaţă nu este mulţumit.
Capricorn
S-ar putea chiar să plecaţi într-o călătorie. Partenerul de viaţă reuşeşte să vă liniştească şi vă ajută să vă limpeziţi gândurile.
Vărsător
În prima parte a zilei aveţi o stare confuză la serviciu şi la o întâlnire cu prietenii. Sa nu începeţi mai multe treburi deodată. Fiţi mai prudent când vorbiţi.
Peşti
O rudă apropiată vă invită la ea. Cheltuielile pe care sunteţi nevoit să le faceţi vă depăşesc şi trebuie să vă împrumutaţi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE