Horoscop, joi, 22 ianuarie Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 28 Vizualizări

Horoscop, joi, 22 ianuarie

Berbec
Ai mare interes pentru activitatile intelectuale, dar ai tendinta sa faci lucrurile de mantuiala. Daca ai de gand sa pleci la drum ai grija sa eviti neplacerile ce se pot ivi.
Taur
Cheltuielile sunt si acum mai mari decat incasarile! Va trebui sa-ti revizuiesti atitudinea ca sa-ti redresezi situatia financiara. Pe plan profesional ai multe de facut.
Gemeni
Ca de obicei impulsivitatea te duce pe cai gresite, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa actionezi sau sa spui ceva! Sunt posibile discutii in contradictoriu.
Rac
Ai nevoie de odihna, asa ca nu te implica in activitati care sa te suprasolicite. Starea generala nu va fi prea buna, dar nici atat de rea incat sa te plangi.
Leu
Pe parcursul zilei relatia cu ceilalti se va imbunatati. Activitatile sociale te vor ajuta sa scoti in evidenta calitatile, dar si sa-ti gasesti adepti pentru proiectele tale.
Fecioara
Multa alergatura va fi in aceasta zi si probleme cu care te vei confrunta la serviciu. Seful nu prea se va arata cooperant de data asta, asa ca nu-i cere ajutorul.
Balanata
Ai idei excelente, dar cam imprastiate. Problemele incep sa se rezolve una cate una, ceea ce iti va da incredere pe viitor. Sfaturile cuiva apropiat te vor ajuta.
Scorpion
Vei avea dialoguri destul de aprinse cu partenerul pe teme de serviciu si financiare. Nu mai amana problemele ce ai de rezolvat pe acasa.
Sagetator
O zi in care relatia ta cu colegii va fi cam tensionata. Daca ai reusi sa fii mai intelegator ar fi mai bine pentru toata lumea.Vei avea multe de facut si acasa.
Capricorn
Sunt cateva persoane ca doresc sa-ti faca rau, dar daca vei fi prevazator, nu o sa le reuseasca tentativele. O persoana de sex opus de la serviciu admira calitatile tale.
Varsator
In aceasta zi interesul pentru problemele sentimentale va fi mai mare decat in mod normal. Vei petrece clipe deosebite si placute in compania fiintei  iubite.
Pesti
Se relaxeaza situatia din familie, totul revine la normal. Pe plan profesional reusesti sa finalizezi o activitate inceputa  de mai mult timp. Incearca-ti energia!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE