CSU Medicina, invinsa de Unic Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 68 Vizualizări

CSU Medicina, invinsa de Unic

p_5_2_34.jpgMiercuri seara formatia de volei feminin CSU Medicina Targu- Mures a suferit o infrangere, scor 1-3 (pe seturi: 25-21; 16-25; 20-25; 20-25), in fata VC Unic Piatra Neamt. Partida a contat in cadrul turului II al Cupei Romaniei, jocul tur. Dupa ce in partida din campionat, jucatoarele antrenate de Luka Valerijan au invins formatia nemteana cu 3-0, acum au capotat inexplicabil. Cu un lot inca neomogen, in urma schimbarilor efectuate din diverse motive,
au reusit sa- si adjudece primul set la 21, lasand impresia ca vor obtine o noua victorie in fata mai vechii rivale. Acestea, avandu- l pe banca pe Constantin Chitigoi, recent plecat de la formatia masculina Torpi Targu- Mures, au pus stapanire pe joc si , pe fondul unor greseli banale, servicii si preluari gresite ale gazdelor, se distanteaza din debutul setului secund la 7-1. Muresencele nu reusesc sa remonteze acest handicap, care chiar se mareste la 10-19, cedand setul la 16. Seturile trei si patru au decurs aproape identic: In debutul ambelor seturi, gazdele au luat un avantaj fragil, cedat foarte usor, spre mijlocul setului fiind conduse cu 3-4 puncte. Tresaririle muresencelor s- au dovedit de fiecare data tardive, majoritatea atacurilor fiind blocate de Zaharia, Lupu sau Sobo, ambele seturi fiind cedate la 20. Doar in setul patru au reusit sa egaleze la 18, in special prin Maletic. Cand se preconiza intrarea in tie-break, jocul “s-a rupt” din nou, pierzandu- se cinci puncte consecutiv. Apararea mureseana a fost deseori depasita de atacurile nemtene, n-a functionat nici blocajul, nici dublajul. In atac, obisnuiutele lovituri devastatoare din partidele precedente au devenit doar trecrea mingii peste fileu sau au fost blocate. S-a pierdut o lupta, nu si razboiul. In 4 februarie va avea loc partida retur de la Piatra Neamt. Chiar daca muresencele nu au ca obiectiv decat clasarea printre primele patru locuri in campionat, punand meciurile din Cupa Romaniei pe planul secund, antrenorul oaspetelor, Constantin Chitigoi, considera ca “va fi un meci dificil, Targu- Muresul are o echipa puternica si este capabila sa remonteze in retur. Noi n- am convins in ultima perioada si imi pare rau ca revirimentul s-a petrecut tocmai aici”
Antrenorul CSU, Luka Valerijan considera ca:“N- am abordat bine meciul. Cu trei schimbari fata de formatia care a evoluat in toamna, am pierdut puncte care inainte le realizam si cu ochii inchisi. Dar, incet, trebuie sa ne revenim. Pentru urmatorul joc, Galatiul este clar favorita, dar vom aborda meciul cu maxima seriozitate”.
Sambata de la ora 17,00 va avea loc infruntarea cu echipa campioana, Metal GalatI, in cadrul etapei a XVI-a a diviziei A.
Au evoluat formatiile: CSU Medicina: Salaoru, Zanfir, Nikic, Maletic, Bardocz, Ciubuc, Tesic-libero. Au mia evoluat: Bunea si Ivanof.
VC Unic: Zaharia, Sobo, Lupu, Elisei, Stanciu, Chirilov, Niculcea, Marin, Curca.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE