Dr. Metaxa Enrico, orelistul de cinci stele Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 802 Vizualizări

Dr. Metaxa Enrico, orelistul de cinci stele

p_5_2_36.jpg

Prezent la cursul international de la Reghin, unde si-au dat întâlnire mai multi audiologi si orelisti, în calitate de organizator, Metaxa Enrico, medic primar orelist, a acceptat sa ne ofere câteva detalii legate de principalele teme abordate în cadrul evenimentului.

Reporter: De ce ati organizat cursurile tocmai la Reghin?
Metaxa Enrico: În primul rând pentru ca eu lucrez la Reghin, sunt seful compartimentului ORL de la Spitalul Municipiului Reghin. Sunt sustinut si de autoritatile locale pentru a face aceste întruniri stiintifice pentru ca ei înteleg importanta acestui lucru. De fapt anul acesta cu ajutorul administratiei locale, al primariei, a fost cumparat pentru sectia ORL cel mai complex sistem de testare si de investigare a auzului care exista astazi în lume. Putine centre din tara pot sa se mândreaca cu acest lucru, dar noi îl avem aici si ne permite sa testam auzul la pacientii de toate vârstele, în special îl vom folosi pentru testarea auzului la copiii nou-nascuti si la cei care nu pot sa dea un raspuns obiectiv.
Rep.: De unde sunt veniti cursantii?
M.E.: Cursantii sunt veniti din toata tara începând din judetul Iasi pâna în Botosani, sunt si din Arad si Mures.
Rep.: Ce puteti sa-mi spuneti despre invitatul special al evenimentului?
M.E.: Domnul Peter Reinhard reprezinta firma Auric din Germania, care este un centru medical de audiologie unde eu am facut o specializare. Acesta a binevoit sa vina în România sa ne demonstreze ce se face la ei, ne ajuta sa implementam modele lor de investigatii si modele lor de tratament protetic al pacientilor. Este un specialist redutabil, foarte dinamic, foarte interesant si noi o sa-l mai invitam la noi în tara si o sa încercam sa mai aducem si mai multi specialisti din mai multe localitati ale tarii pentru ca audiologia medicala abia cum începe, nu cea comerciala, sa-si ridice capul iar noi încercam sa fim fruntea ei si sa ajutam si alti doctori sa cunoasca noutatile în domeniul audiologiei si audioprotezarii.
Rep.: Cum credeti ca au fost privite cursurile de catre participanti?
M.E.: Cred ca toti au aflat informatii noi, au vazut ca drumul pe care ni l-am ales este un drum corect, absolut modern, european si noi toti dorim sa studiem cât mai mult si sa putem lucra în conditii mult mai bune dar si cu aparatura mult mai moderna, pentru ca la urma urmei pacientii sa beneficieze de servicii medicale foarte bune pentru ca de aceea am facut scoala, medicina si am lucrat atâtia ani si lucram în continuare.
Rep.: Pe când o urmatoare întâlnire?
M.E.: Eu sper cât mai curând. Voi încerca sa realizez la spitalul din Reghin prima proteza implantabila în pavilionul auricular pe care ne-a prezentat-o Peter Reinhard.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Acesta este apelul meu pe internet si presa in incercarea de a-mi recupera banii furati si cu care voi merge si in instanta daca va fi nevoie , atasind dovezi scrise si stampilatedespre aceast fapt condamnabil …. ca sa ma exprim retinut!
    Sint din Bistrita si in anul 2008 am apelat la serviciile firmei Audiomed si dr.Enrico Metaxa , pentru achizitionarea a doua proteze auditive ,pentru care am dat si bonul de 919 lei dat de CAS Bistrita si am platit diferenta pina la 6000 lei noi . Am primit doua aparate care sau dovedit ineficiente , defectinduse foarte repede …. precizez ca ulterior am aflat ca au fost niste aparate”luate la kg”, nu aveau a firma afisata ,ambalaj original ,ect …, prin urmare le-am returnat cu acte in regula semnate de primire de catre reprezentantul Audiomed , cu promisiunea ca vor fi schimbate cu altele de calitate si de firma [eventual pentru transparenta in pachet original, sigilat] dar nici pina in ziua de azi [dupa aproape patru ani ] nu am vazut nici aparatele si nici banii
    Se pare ca dupa multe promisiuni si taraganari [patru ani ] timp in care aproape am surzit neavind bani pentru a cumpara aparate auditive de la alta firma ,banii mi-au fost furati pur si simplu de catre d.Metaxa Enrico prin firma Audiomed [citeodata i-si spun Audioland si opereaza in mai multe judete mai avem si un Audiovox Reghin inregistrat in 2004 …. oare cite firme fantoma unda sa vinda iluzii or avea????…. vezi : Înregistrarea nr. 17/443.206 din Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 3101 din 6.10.2004 cu administrator Enrico Metaxa ] administrata de doamna Angela Matei …. am rugat …apelind la omenia care poate ar mai fi existat in acesti oameni , in nenumarate rinduri sa-mi restituie banii ,6000 lei [care acum in calcul exact valoreaza 7395 lei prin devalorizarea leului] , am apelat la Protectia consumatorului ,care mi-a dat cistig de cauza , dar nici somatia lor repetata nu a avut efectul scontat .
    Pina la urma [chiar daca voi pierde acesti bani pe avocati , oricum sint deja surd! ] ii vor da in judecata pe dr.Metaxa Enrico si Audiomed [audioland] administrata de d-na Angela Matei , pentru acesta postezi aici [si nu numai , pentru ca voi impinzii internetul si presa ]adresa mea de email roszrobi@yahoo.com ca cei ce ma pot ajuta sau sint in situatie similara sa ma caute se ne recuperam cumva banii si demnitatea pierduta , ca sanatatea nu mai avem cu!, sau daca au cel mai mic dubiu despre vedicitate afirmatiilor sa prezint dovezi scrise si semnate …. eventul poate media [scrisa sau vorbita]va interactiona in incercarea de a-si ajuta semenii , incercand sa stopeze asemenea practici , sa nu mai pateasca si altii la fel!
    Intr-o interventie anterioara D-na Angela Matei i-mi scria ca , calomniez firma dinsei si renumele domnului doctor Metaxa Enrico ,cea ce aste total fals , NU MAI AM CE CALOMNIA !, IN ORICE ACCEPT SANATOS ,CHIAR SI IN FATA LEGII SA IEI DE LA CINEVA 7-8 MILIOANE PENTRU BUNURI SI SERVICII PE CARE NU LE PRESTEZI , [pentru ca sa nu uitam, ca in decurs de patru ani n-am reusit sa-l intilnesc pe doctorul Metaxa …. care ar fi trebuit sa puna in fuctiune totala aparatele, asa rele cum erau … numai de 2-3ori ,in rest era de negasit , nici macar la telefon] SI SA NU-I DAI NIMIC INAPOI IN DECURS DE PATRU ANI ,CRED CA INSEAMNA FURT, NU?
    Cu respect astept raspunsurile Dumneavoastra , Gall Tiberiu.
    Ps. Pentru Bunul Dumnezeu , mai cititi si ce se scrie pe internet despre d-l Metaxa Enrico si Audiomed, asa mi-am dat seama … e drept un pic cam tirziu ,dar cine sa-i puna la indoiala cinstea unui doctor , seful unei sectii de ORL din tara la aceea vreme? …. si eu , ca am fost pacalit!!!!! ,citez > Dl.doctor daca ai avea copil cu probleme auditive poate ca ai intelege prin ce trecem,cand ni se spune ca nu aveti baterii pt aparate sau cand se defecteaza aparatele.Am dat destul de multi bani pe aparate si nu vreau sa le tin de decor,fiindca copilul meu nu le poate folosi ,deoarece nu sunt baterii.Va doresc tot binele din lume,asa cum va purtati si d-voastra cu pacientii. Feriti-va de acest escroc si sarlatan!M-ataxat cu 10.000RON fara nici un rezultat!Daca ati fost inselati de el scrieti-mi e-mail poate impreuna reusim sa-l pedepsim! ADRESA MEA:lilly.4691@yahoo.com <[vezi pe adresa http://www.adevarul.ro/locale/targu-mures/Targu-Mures-Protezele-auditive-intermediul-Internetului_0_268173409.html#commentsPage-3 de exemplu]

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE