Home / Business / DIRECŢIA GENERALĂ A FINANŢELOR PUBLICE MUREŞ

DIRECŢIA GENERALĂ A FINANŢELOR PUBLICE MUREŞ

  ADMINISTRAŢIA FINANŢELOR PUBLICE TÂRNĂVENI      
Anunţă  organizarea  de licitaţii publice , la sediul instituţiei  din  str. Republicii ,nr.30,  în ziua  de 15.01.2010 , orele  11:00  pentru  vânzarea următoarelor  bunuri :                              
1)    autoturism  marca Peugeot 206, an fabricatie 2006-benzina, pret de pornire al licitatiei-22.521 lei,
2)    Autoutilitara Daewoo Damas-2500 lei;pikamer-3680 lei;
(preturile de pornire la licitatie nu contin TVA,)
   În scopul recuperării creanţelor bugetare restante , proprietatea
S.C.GOTIC PRODCOM S.R.L. Adamus.
 Anunţă  organizarea  de licitaţii publice , la sediul instituţiei  din  str. Republicii ,nr.30,  în ziua  de 15.01.2010 , orele  14:00  pentru  vânzarea următoarelor bunuri:                                                        
1.    – apartament 1 camera , et.2  Tarnaveni ,str,1 Dec mbrie—105.600 lei,
(pretul de pornire la licitatie nu contine TVA,)
  În scopul recuperării creanţelor bugetare restante , proprietatea
S.C.TERRA RECYCLING S.R.L. Tarnaveni,                                                                                                                                                                                         
             În conformitate cu prevederile art. 162,alin.(4),lit. i) , din O.G. nr.92 / 2003 ,republicată , privind Codul de procedură fiscală ,invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înştiinţeze despre aceasta organul de  executare,  înainte de    data  stabilita pentru vânzare.Totodata potrivit prevederilor art.162,alin.(4) lit.j) din actul normativ mai sus  amintit invităm  pe cei  interesaţi in cumpărarea bunurilor  să  se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi  potrivit art.162 alin.(7) din actul normativ mai sus amintit, să prezinte  cu cel putin o zi inainte de data licitatiei urmatoarele documente  : oferta de cumpărare;  dovada depunerii  taxei de participare la licitaţie  reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei care se depune  ,la Trezoreria Târnăveni – beneficiar  D.G.F.P. MURES , cod fiscal beneficiar 4322629 – cont  IBAN RO 46 TREZ 479 5067 XXX 000 529 sau o scrisoare de garanţie bancară reprezentând 10 % din preţul de pornire a licitaţiei ;  împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate romană,copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de  pe actul de identitate; dovada emisă de creditorii fiscali că nu au obligaţii fiscale restante, urmând să se prezinte la data stabilită pentru vânzare şi la locul fixat in acest scop   
          Anunţul privind  vânzarea  bunurilor societaţilor   SC. GOTIC PRODCOM SRL  si SC. TERRA RECYCLING SRL,  va fi afişat  în data de  30.12.2009, la sediul Administraţiei Finanţelor Publice Târnăveni , la sediul Primăriei  Adamus – Tarnaveni la sediul societaţIlor  debitoare şi pe pagina de internet a Ministerului  Finanţelor Publice
     Pentru informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la sediul nostru sau la telefon numarul  0265 / 44.33.12 .Biroul de colectare si executare silita persoane fizice şi juridice .
      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

140 de ani de la înființarea BNR, un secol de existență a agenției BNR din Târgu Mureș

Ideea creării unei bănci naţionale în România a fost formulată încă din 1861 de Ion …