28,9 milioane lei pentru repararea strazilor din Târgu-Mures Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

28,9 milioane lei pentru repararea strazilor din Târgu-Mures

p_3_2_9788cc.jpg
Mai multe strazi din Târgu-Mures vor fi modernizate, reparate si supralargite, licitatia anuntata pe site-ul www.e-licitatie.ro desemnând marti, 5 ianuarie, câstigatoare filiala din Târgu-Mures a Grupului Geiger România. Valoarea contractului este de 28.907.562 lei, fara TVA, principalele modalitati de finantare si plata fiind bugetul local si finantare rambursabila interna si/sau externa prin credit furnizor.
Potrivit caietului de sarcini, durata contractului este de 36 de luni, iar lucrarile se refera la reparatii capitale, înlocuirea conductelor de apa si reabilitarea retelelor de canalizare de pe strada Papiu Ilarian, modernizarea strazilor Sg. maj. Ionel Giurchi, Lazar Blejenari, Sg. maj. Mircea Robu, Sg. maj. Ioan Roman si David Rusu, înlocuirea conducetelor de apa pentru strazile Agricultorilor, Sg. maj. Ionel Giurchi, Sg. maj. Ioan Roman, Sg. maj. Mircea Robu din cartierul Unirii, extinderea a doua conducte de apa pe strazile Sfântul Ioan si Sfântul Stefan, supralargirea strazii Insulei, inclusiv întretinere si reparatii strazi.
Potrivit unor surse, o parte dintre lucrari vor fi date sub antrepriza drumarilor mureseni. Vom reveni cu detalii în editia de mâine a cotidianului Zi de zi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE