Trupa Orion concerteaza in aceasta seara in Jazz & Blues Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 55 Vizualizări

Trupa Orion concerteaza in aceasta seara in Jazz & Blues

p_7_2_009392.jpgIn aceasta seara, de la ora 22, trupa Orion va sustine un concert in Clubul Jazz & Blues. Dupa o inactivitate de 15 ani, trupa s-a reunit in luna mai a anului  2007 si a cantat la diferite evenimente din judet printre care Festivalul Vaii Muresului, de la Rastolita, Festivalul Proetnica de la Sighisoara, dar si in cluburile din Targu Mures, Club Office, si alte locatii, prezenta lor in Jazz & Blues Club fiind prima a trupei. Componenta trupei ii are pe Mircea (bass, voce), Demi (tobe, voce) Catalin (chitara, voce), Cipri (chitara, voce) si Dudu (solist vocal, chitara), care si-au luat munca in serios in ultima perioada, prin repetitii saptamanale, si promit un recital de exceptie in aceasta seara, cu un sound nou, si cu o multitudine de piese, care sa-i satisfaca pe spectatori.
“Va fi un concert inedit, cu o pregatire deosebita, cu piese in noi in repertoriu, trupa pregatindu-se intens in ultima perioada pentru recitalul din aceasta seara, plus ca si sonorizarea va fi una pe masura,” ne-a declarat Dudu, solistul vocal al trupei.

Cover-uri dupa clasicii rockului
Trupa este una exclusiv de cover-uri, de la rock-ul clasic pana la rock’n’ roll, iar din playlistul concertului din Jazz & Blues Club , nu vor lipsii compozitii semnate Chuck Berry, Phoenix, Vali Sterian, Creedeance sau Eric Clapton. “E o bucurie sa faci cover-uri, sa interpretezi piese care-i incanta pe altii. E placut acest gen de a canta deoarece piesele sunt in asa fel alese, incat sa-i satisfaca pe toti, atat pentru cei care vor doar sa asculte, cat si pentru cei care vor sa si danseze, timp de trei ore cat tine concertul din aceasta seara,” a precizat Dudu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE