Finantarea proiectelor, obiectiv vital pentru comuna Atintis Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

Finantarea proiectelor, obiectiv vital pentru comuna Atintis

p_7_2_495f61.jpgAnul 2010 se anunta unul greu, dar cu sperante pentru comuna Atintis. Se asteapta ca bugetul sa le permita dezvoltarea proiectelor la nivelul comunei, lucru relatat de primarul Teodor Precup.

Reporter: Cum ati intampinat anul 2010?
Teodor Precup: Cu ganduri bune, mai ales ca am si castigat alegerile.Vestile proaste insa sunt cele legate de fonduri, deoarece nu prea sunt bani. Suntem o comuna unde, daca nu vom avea finantare, suntem morti.
Rep.: Ce proiecte aveti in plan?
T.P.: Avem proiecte pe Masura 322. Aici ma refer la scoala din Atintis, unde proiectul e depus inca de anul trecut, dar inca nu a venit la verificare comisia. Am tot asteptat-o de patru luni si ei nu au venit. Am depus proiectul la 31 august anul trecut,  au fost la o parte din primarii, dar nu au venit pe la noi, cu toate ca noi am depus proiectul mult mai devreme ca altii. Sper sa prindem acest proiect, deoarece de aceea l am si facut, si am cheltuit miliarde de lei, desi puteam face altceva cu acesti bani. Rep.: Care sunt prioritatile la nivelul comunei?
T.P.: Prioritatile noastre sunt pietruirea drumurilor, si daca reusim acest program, care este unul integrat, vom putea reabilita drumurile. De asemenea, reabilitarea caminului, terminarea lucrarilor la scoala din Atintis, la care mai trebuie finalizat acoperisul si terenul din curte.
Rep.: Ce sperati de la bugetul pe 2010?
T.P.: Speram ca vom primi, dar nu stiu ce vor hotari cei din Guvern. Sper ca vor incepe sa se demareze anumite masuri, si daca se vor debloca banii necesari, atunci va incepe sa se miste ceva. Daca se va merge in continuare pe tot felul de tergiversari, sigur ca tara va ajunge mai rau decat acuma. Avem incredere in prim ministrul nostru, in conducerea tarii, ca lucrurile se vor rezolva.
Rep.: Sunteti optimist pentru acest an?
T.P.: Speram ca in acest an sa trecem de criza si asteptam atunci sa vina si bani mai multi, necesari pentru doua baze sportive pe care le avem in plan. De asemenea, speram ca vom primi un microbus destinat transportului copiilor, daca nu vom apela la o firma de transport. Va trebui sa restructuram tot sistemul de invatamant, conform sumelor si banilor care vor fi retribuiti, deoarece noi nu avem agenti economici in comuna si depindem de aceste fonduri guvernamentale, pentru care avem sperante mari.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE