Zoltan Teszari îl cumpără pe Petru Başa Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 231 Vizualizări

Zoltan Teszari îl cumpără pe Petru Başa

3-cap.jpg
Operatorul telecom RCS&RDS va furniza, începând cu data de 1 februarie 2011, serviciile de cablu, internet şi telefonie Digi de care beneficiază abonaţii Teleson din Sighişoara, firmă care deţinea monopolul pe piaţa din municipiu. În ceea ce priveşte celelalte localităţi ale reţelei, acestea vor fi deservite în continuare de către compania Teleson. “În urma parteneriatului încheiat între firma Teleson şi firma RCS&RDS, serviciile de care beneficiază abonaţii Teleson din Sighişoara vor fi furnizate începând cu 1 februarie 2011, de către RCS&RDS. În cazul abonaţilor din Sighişoara, toate drepturile şi obligaţiile contractuale sunt transferate către societatea RCS&RDS începând cu aceeaşi dată. În celelalte localităţi ale reţelei, serviciile vor fi furnizate în continuare de către Teleson”, a declarat senatorul Petru Başa, proprietarul Teleson Sighişoara.
Acesta a transmis mulţumiri clienţilor pentru fidelitate şi a precizat că atât pentru Sighişoara, unde serviciile vor fi furnizate de către RCS&RDS, cât şi pentru celelalte localităţi din reţea, unde serviciul este furnizat de Teleson, în cazul programelor TV analogice, cele două societăţi au agreat aceeaşi grilă de programe, din care nu vor lipsi Digi Sport, Digi Sport +, 10 TV şi Târnava TV. De asemenea, abonamentul lunar va putea fi achitat atât la casieria Teleson din str. Mihai Viteazul nr. 40 cât şi la punctul de prezenţă RCS&RDS din strada Mihai Viteazul nr. 32. „Totodată, abonaţii din Sighişoara sunt invitaţi ca până la data de 28 februarie 2011 să facă trecerea către noile abonamente conform preferinţelor, achiziţionând pachetele de servicii de cablu, internet şi telefonie Digi, în casieria Teleson şi în punctul de prezenţă RCS & RDS sau prin agenţii comerciali ai RCS&RDS”, a arătat Petru Başa.
Pachetul majoritar al operatorului telecom RCS&RDS este deţinut de omul de afaceri orădean Zoltan Teszari, a cărui avere este evaluată la aproximativ un miliard de euro. „Într-adevăr, am preluat fondul de comerţ Teleson din municipiul Sighişoara, abonaţi şi servicii. Alte detalii nu cunosc, deoarece negocierile au avut loc la Bucureşti şi eu m-am ocupat de detaliile tehnice, de realizarea reţelei de la Sighişoara”, a declarat Gheorghe Proşteanu, directorul zonal al RCS&RDS.

„Toată operaţiunea de cablare a oraşului a avut loc după ce societatea RCS&RDS a primit certificatul de urbanism şi autorizaţia de construcţie.”
Dorin Dăneşan, primarul municipiului Sighişoara

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE