„Tigri” n-au repetat isprava din tur Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 24 Vizualizări

„Tigri” n-au repetat isprava din tur

10-2_46.jpgEchipa masculină de baschet BC Mureş Târgu-Mureş a pierdut sâmbătă seara, în deplasare, la CSM Bucureşti, scor 71-69 (25-14, 14-21, 20-16, 13-18) al cincilea joc din această ediţie. Partida din cadrul etapei a XVII-a a început bine pentru mureşeni, care au condus cu 2-0 şi 4-2, prin două coşuri ale căpitanului Virgil Stănescu. A urmat însă revenirea gazdelor, care s-au desprins până la finalul primului sfert la peste zece puncte. BC Mureş a mizat în special pe aruncări de la distanţă, dar tirul nu a fost bine reglat.
Sfertul secund a marcat o puternică revenire a oaspeţilor în a doua sa jumătate. Tabela s-a echilibrat până la o diferenţă minimă (32-31) cu două şi la cabine s-a intrat cu un coş de trei puncte diferenţă în favoarea bucureştenilor.
Un nou final pe muchie de cuţit
La reluare, gazdele au reuşit din nou să se desprindă chiar la 14 puncte la jumătatea sfertului trei (56-42). A urmat o nouă perioadă de revenire a „tigrilor”, care au punctat pe rând prin Stănescu şi Liviu Dumitru, la ultima pauză tabela arătând 58-51. Ultima parte a avut o evoluţie spectaculoasă a scorului. Un coş de trei puncte a lui Watson a egalat situaţia la 62, mureşenii reuşind apoi să preia conducerea în trei rânduri, prin aceiaşi Stănescu şi Liviu Dumitru, apoi prin Cooley. Cel care s-a împotrivit a fost şi principalul marcator al jocului, Goran Martinic, care a reuşit 33 de puncte şi a transformat cele două libere care au stabilit scorul final, cu 15 secunde înaintea finalului. Tentativele de a întoarcere a rezultatului cu un coş de la distanţă au eşuat şi mureşenii au părăsit terenul învinşi la diferenţă minimă. De remarcat faptul că Jason Forte, deseori principalul marcator, nu a reuşit niciun punct în cele peste 26 de minute.
Au evoluat formaţiile: CSM Bucureşti: Martinic 33 (2×3 puncte), McKenzie 9, Gallimore 8, Fometescu 8 (2), Căruţaşu 6, Ljubojevic 5 (1), Rhinehart 3 (1), D. Tudosă, Urucatu.
BC Mureş: Cooley 18 (4), Dumitru 17 (2), Stănescu 14, Pekovic 10 (2), Watson 8 (1), Aliakseyeu 2, Forte, Paliciuc.
În etapa viitoare, miecuri, 25 ianuarie, BC Mureş va primi replica formaţiei Gaz Metan Mediaş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE