Contribuţia la sănătate plătibilă şi prin virament bancar Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 94 Vizualizări

Contribuţia la sănătate plătibilă şi prin virament bancar

Pentru a se evita cozile la ghişee, reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate  (CJAS) Mureş aduc la cunoştinţă populaţiei faptul că taxele care trebuie achitate pentru contribuţia la asigurările de sănătate pot fi plătite şi prin virament bancar. Cu toate acestea, multă lume vrea să aibă siguranţa plăţii, venind personal la sediul instituţiei.
Iar începutul de an reprezintă întotdeauna o perioadă aglomerată, în care toată lumea doreşte să scape de dări cât mai repede posibil. ”Noi am observat de-a lungul anilor că luna ianuarie este luna în care se creează mari cozi, deoarece mulţi vin să-şi plătească pe tot anul şi vin din ianuarie. Încă din 3 ianuarie erau cozi la ghişee ca să îşi plătească oamenii dările către sănătate. Sunt care îşi calculează singuri, ştiu cât trebuie să plătească, iar alţii care nu se descurcă sau nu ştiu pot să vină şi la ghişeu. Sunt care nu au văzut, nu ştiu unde este Casa şi au plătit doar prin virament bancar de-a lungul vieţii şi sunt care nu au siguranţa că dacă au plătit ordinul au ajuns banii unde trebuie şi s-a încasat. Și atunci vin aici să fie siguri. Au şi chitanţa la mână”, a declarat Manuel Butiulcă, purtătorul de cuvânt al CJAS Mureş.
Pe site-ul instituţiei s-a amintit din nou posibilitatea achitării taxei prin virament bancar în contul de colectare contribuţii 5,5 % de la autoasiguraţi, pentru contribuţie de asigurări sociale de sănătate datorată de persoane fizice, patroni, liber profesionişti etc. Contul este RO60TREZ4762621050302XXX deschis la Trezoreria Târgu-Mureş, beneficiar Casa de Asigurări de Sănătate Mureş, cod fiscal CAS Mureş: 11343845. ”În permanenţă sunt afişate pe site-ul Casei conturile ca să se poată vira şi prin ordin de plată şi s-a mai amintit încă odată oamenilor că pot plăti prin virament pentru a nu veni şi a sta la cozi”, a conchis Butiulcă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE