”Medicinistele”, la fileu în Turcia Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 81 Vizualizări

”Medicinistele”, la fileu în Turcia

6_24901c.jpgFormaţia feminină de volei CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş întâlneşte mâine, miercuri, 1 februarie, de la ora 19.00, la Ankara, Turcia, formaţia locală Iller Bankasi, în cadrul optimilor de finală a Challenge Cup. După eliminarea celor de la Dinamo Romprest Bucureşti şi Unic Piatra Neamţ, echipa mureşeană este singura formaţie românească feminină rămasă în competiţiile europene. Mureşencele s-au calificat în optimi după ce au eliminat în tururile anterioare echipele Valleriano Alles Menorca (Spania) şi Radnicki Belgrad (Serbia). Partida retur va avea loc în data de 8 februarie, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş.
Deşi nu a evoluat în etapa de sâmbătă, care trebuia s-o dispute la lidera campionatului, Ştiinţa Bacău, echipa antrenorului Luka Valerjan a rămas pe locul III în clasament, cu 28 puncte, la egalitate cu Dinamo, echipă pe care au învins-o cu 3-0 în etapa precedentă. Este adevărat însă că probabil vor fi depăşite de Unic Piatra Neamţ, care are cu două puncte mai puţin, dar şi două jocuri de disputat. Nemţencele au amânat şi ele jocul din această etapă, în deplasare la Penicilina Iaşi pentru data de 20 februarie. Meciul de la Bacău a fost reprogramat iniţial pentru duminică, după care s-a revenit şi a fost amânat, deoarece băcăuancele au rămas blocate de starea vremii după partida de la Constanţa,. Astfel, s-a dat posibilitatea echipei din Târgu-Mureş să pregătească temeinic partida din competiţia continentală.
În etapa disputată sâmbătă, s-au înregistrat rezultatele: CSM Lugoj „U” Cluj 2-3, SCM CSU Argeş Piteşti – CSM Bucureşti 0-3,
SCM „U” Craiova – CSV 2004 Tomis Constanţa 0-3, Dinamo Romprest Bucureşti – CSM Sibiu 3-0.
Dubla întâlnire cu echipa turcă va fi condusă de următoarele brigăzi de arbitri: Marvic Micalleff (Malta) şi Petar Harzanov (Bulgaria), meciul tur, Michail Themelis (Grecia) şi Andreas Constantinides (Cipru), în retur.
Următorul meci pe teren propriu al mureşencelor va avea loc sâmbătă, 4 februarie, împotriva echipei SCM „U” Craiova, aflată pe locul VII, cu 23 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE