Homonyik Sandor i-a cântat lui Biro Gyorgy de ziua sa Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 270 Vizualizări

Homonyik Sandor i-a cântat lui Biro Gyorgy de ziua sa

7-1_91.jpg“Bine ai venit în clubul celor de 40 de ani!”, i-au urat prietenii omului de afaceri Biro Gyorgy din Reghin, cunoscut pentru mentalitatea sa de învingător chiar şi în situaţiile limită.
Gyorgy a împlinit 40 de primăveri în 8 februarie, dar şi şi-a aniversat ziua cu mare fast sâmbătă 11 februarie în restaurantul “White Horse” din comuna Gorneşti în prezenţa a 90 de invitaţi. Vedetele locale şi cele internaţionale nu au lipsit nici ele de la petrecerea mondenă, la care au venit cu multe cadouri, şampanie şi flori. Printre invitaţi s-au numărat şi primarii Kociş Adalbert din Aluniş, Kozma Barna din Glodeni, Kolcsar Gyula din Gorneşti, prietenii săi Ghinda Ruslan, Daniel Horvat, Kelemen Zoltan şi o serie de oameni de afaceri, prieteni şi colaboratori. Petrecerea lui Biro Gyorgy a fost extrem de animată şi de o serie de prieteni din showbitz-ul muzical. Cea mai mare surpriză a fost prezenţa renumitului cântăreţ din Ungaria Homonik Sandor, care a venit personal în comuna Gorneşti pentru a-i cânta la ziua de naştere a reghineanului piese precum: “Almojd Kiralylany”, “Miert jatszott az elet” sau “Otthon Varnak rad”.
Printre cei care au întreţinut atmosfera de bunădispoziţie s-au numărat şi cântăreţul de operetă de la Teatrul “Madarra Szabo Gyula” din Budapesta, Szabo Elod , solistul trupei Titan şi formaţia Alfa din Reghin. ,,A fost un an în care am muncit foarte mult, aşa că de ziua mea mi-am făcut cadou o aniversare cu vedete de top. Am făcut un efort financiar dar până la urmă numai odată împlineşte omul 40 de ani într-o viaţă. Nu regret pentru că am vrut să văd câţi prieteni adevăraţi mai am. La 40 de ani, bărbatul de azi se trezeşte la viaţă şi trăieşte o a doua adolescent. Profesional şi familial sunt împlinit, am 15 ani de căsnicie, alături de o femeie specială, am o fiică de zece ani şi mă apropiu de maturitatea aceea care şi o doreşte orice om să o atingă. Am 20 de ani de când sunt om de afaceri şi cred că cel mai important e să îţi găseşti liniştea şi echilibrul. Nu trebuie să renunţi niciodată la a-ţi propune ţeluri în viaţă. Cu cât îmbătrăneşti, cu atât ele devin mai nespectaculoase. Dar fără ele, eşti un om terminat”, a declarat zâmbind sărbătoritul.
Chiar dacă nu demult i-a fost înlăturat gipsul de pe piciorul rupt, sărbătoritul a demonstrat pe ringul de dans, până la primele ore ale dimineţii, că are reale calităţi de dansator nu doar de şef constructor şi că se adevereşte din nou teoria cum că “Tot ce nu te omoară te face mai puternic.”  

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE