Exclusiv! Miss Universe România s-a mutat la Târgu-Mureș. Vezi de ce! Monden
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 363 Vizualizări

Exclusiv! Miss Universe România s-a mutat la Târgu-Mureș. Vezi de ce!

Larisa Popa, Miss Universe România 2011, și-a schimbat domiciliul, de la București la Târgu-Mureș, potrivit paginii personale de pe Facebook.

Îndrăgostită de Cristea de la FC Municipal

Una din explicațiile mutării în “orașul trandafirilor” este fotbalistul Cristian Cristea, cu care se pare că tânăra în vârstă de 26 de ani are o relație, așa cum reiese din fotografiile postate pe aceeași rețea de socializare. Sportivul are 24 de ani, joacă pe postul de atacant și s-a transferat la divizionara secundă FC Municipal Târgu-Mureș în august 2012, de la formația Viitorul Constanța, reușind să înscrie trei goluri în acest tur de campionat.

Contactată de cotidianul „Zi de Zi”, Larisa Popa a confirmat schimbarea de domiciliu dar a păstrat secret motivul. „Într-adevăr, m-am mutat la Târgu-Mureș în septembrie anul trecut. Motivul este unul personal”, a declarat Miss Universe România 2011.

De la farmacie la activități caritabile

Larisa Popa este originară din Slatina, are 1,75 metri înălțime și e licențiată în marketing și afaceri economice internaționale de la Universitatea “Spiru Haret” și a Școlii Postliceale Medicale, specialitatea asistent de farmacie. Între 2006 și 2011, frumoasa olteancă a lucrat în domeniul farmaceutic, iar în urma câștigării titlului Miss Universe România 2011 a devenit imaginea brandului de ochelari de soare Sover în România și ambasadoarea Fundației “Blue Heron”, organizație caritabilă non-profit fondată în anul 2002 care are ca scop acordarea de burse studenților proveniți din centrele de plasament din România.

„O femeie trebuie să fie inteligentă”

Prezentă la Târgu-Mureș în noiembrie 2011 la „Revelionul frumuseții”, eveniment organizat de Danielle Royal Salon și Nail Art Studio, Larisa Popa a afirmat, pentru cotidianul „Zi de Zi”, că secretul frumuseţii unei femei stă în abilitatea de a-şi valorifica la maximum calităţile. „O femeie trebuie să fie inteligentă în primul rând, pentru că atunci când o femeie este inteligentă ştie să-şi ascundă defectele şi să îşi pună în valoare calităţile”, a apreciat Miss Univers România 2011.

[zizigallery id=456]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE