Popice: Sport din pasiune, rezultate peste condiţii Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 89 Vizualizări

Popice: Sport din pasiune, rezultate peste condiţii

Campioana ultimelor 11 ediţii la popice feminin, Romgaz Electromureş Târgu-Mureş şi-a reluat pregătările deja din data de 3 ianuarie. Calificate pentru turneul final al Champions League, în urma retragerii din competiţie a echipei slovace KK Tatran Sucany, mureşencele se pregătesc pentru reluarea sezonului cu un program mai lejer în ceea ce priveşte antrenamentele şi din cauza faptului că majoritatea componentelor sunt angajate, în urma retragerii temporare a sponsorului principal, Romgaz. Din acest motiv, campioanele şi-au pierdut una dintre jucătoare, Oana Neghină, care urma şi studiile superioare. Aceasta activează în liga secundă germană, la Passau, alături de alte trei românce. O altă componentă a lotului, gălăţeanca Aneta Ifrim va participa la pregătiri doar înaintea partidelor mai importante, din aceleaşi motive.

Meci, în deplasare, la Conpet Ploieşti

Turneul final al Champions League se va disputa în perioada 30-31 martie 2013 la Podbrezova (Slovacia). Înaintea acestuia, mureşencele se vor confrunta în ultimele două tururi ale campionatului. În prima etapă, programată în 2 februarie vor sta, după care vor întâlni principala rivală, Conpet Ploieşti, în deplasare. În afară de puţinele jocuri din campionat, vor mai avea de susţinut şi ultimele două tururi ale Cupei României, la Ploieşti şi Hunedoara.

Program internaţional mai bogat şi la junioare

În afară de participarea la finala Champions League, componentele lotului naţional mai au de susţinut şi Campionatul Mondial din luna mai, în Ungaria, la Zalaegerszeg. În vederea acestuia, tricolorele vor susţine în luna martie şi amicale cu Serbia şi Ungaria. Junioarele clubului mureşean de la categoriile 14 şi 18 ani vor avea, de asemenea, program încărcat. Sâmbătă, la Târgu-Mureş, junioarele vor avea o nouă etapă din Cupa României. Tot în luna aprilie va avea loc şi turneul final al Campionatului Naţional pe echipe. Senioarele se pregătesc cu conştiinciozitate pentru competiţiile viitoare, în ciuda faptului că ritmul antrenamentelor este mult sub nivelul ultimelor ediţii. „Este o onoare pentru noi, totodată o mare şansă că am ajuns unde suntem în condiţiile pe care le avem. Sper că vom reprezenta în continuare cu cinste Târgu-Mureşul şi România, aşa cum am făcut-o şi până în prezent, în ciuda problemelor pin care trecem”, a spus vicepreşedinta clubului mureşean, Antal Matilda.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE