Ninsori, vânt, polei. Vezi prognoza meteo Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 95 Vizualizări

Ninsori, vânt, polei. Vezi prognoza meteo

Miercuri, temperaturile continuă să scadă în jumătatea nordică, unde se apropie de mediile climatologice, respectiv maxime între minus 1 şi 5 grade. În rest vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă, cu valori termice la amiză de până la 12 grade în Dobrogea. Va fi o zi însorită în Oltenia şi în Muntenia, dar cu nori şi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în Crişana, Maramureş şi pe arii mai restrânse în Banat, Transilvania şi Moldova, iar în Dobrogea in primele ore ale zilei trecător va ploua slab.

Vremea pe regiuni

În regiunile intracarpatice vremea continuă să se răcească astăzi, astfel că valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice – maxime de 1 grad la Satu Mare, 4 grade la Timişoara şi Braşov şi 5 grade la Sibiu. Local va ninge, iar în sudul Transilvaniei mai sunt posibile şi lapoviţe sau ploi. În sud o zi însorită dar cu vânt activ. Dimineaţa mai sunt câţiva stropi de ploaie în Muntenia. Sub aspect termic tot o zi caldă, nu aşa de caldă ca cea de ieri – temperaturi maxime mai scăzute cu 3…5 grade, dar chiar şi aşa tot se vor atinge 10 grade la Giurgiu şi la Călăraşi. Dobrogea nu este aşa de însorită – cerul rămâne înnorat în prima parte a zilei când pe arii restrânse va ploua slab. Temperatura aerului este în scădere uşoară, astfel la amiază vor fi 11 grade la Constanţa şi 9 grade la Tulcea, cu aproape 10 grade peste mediile specifice perioadei. În Moldova se răceşte uşor. Cerul va fi mai mult noros şi va ninge slab in jumătatea nordică a regiunii. Vântul nu trece de moderat, iar la amiază se vor înregistra 7 grade in Galaţi, 3 grade în Bacău şi la Iaşi şi minus 1 grad la Suceava.

Vremea pe două zile

Joi, în prima parte a zilei vremea va fi chiar plăcută, iar vântul este in general slab. Începând de după-amiază, o depresiune mediteraneeanâă se apropie de ţară, astfel că norii şi ploile se extind, până seara în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea. Vântul se va intensifica în sudul şi sud-estul ţării şi va sufla în rafale susţinute. Noaptea va continua să ploua în sud, iar în special în Moldova şi în zonele de munte se vor semnala ninsori. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 3 grade în Bucovina si 11…12 grade in sud-est. Şi în Bucureşti dimineaţa de mâine este plăcută – soarele se strecoară printre nori, iar temperatura va creşte spre o maximă de 7…8 grade. Spre seară cerul se înnorează şi spre seară şi noaptea va ploua, iar cantităţile de apă vor fi însemnate. Vineri, iarna se instalează cu toate manifestarile specifice – vânt, ninsoare şi polei. Vor cădea precipitaţii sub formă de ninsoare în toate regiunile, totusi, în Dobrogea predomină ploile, iar în Oltenia şi Muntenia la inceputul zilei se vor semnala lapoviţe şi viscoleşte ninsoarea în Moldova şi la munte. Temperatura aerului continuă să scadă, astfel la amiază se vor înregistra între minus 7 grade la Suceava şi 7 grade la Constanţa. Capitala nu este ocolită de revenirea iernii. Ploaia se trasformă rapid în ninsoare, iar vântul va fi moderat cu intensificări. Temperatura maximă va fi de 1 grad, dar la nivel de percepţie va fi mult mai coborâta. (Sursa: realitatea.net)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE