Balul majoratului la “Bolyai” şi Colegiul Reformat Invatamant
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 121 Vizualizări

Balul majoratului la “Bolyai” şi Colegiul Reformat

284 de elevi ai Liceului Teoretic “Bolyai Farkas” şi ai Colegiului Reformat din Târgu-Mureş au fost protagoniştii tradiţionalului Bal al Majoratului găzduit ieri de Palatul Culturii.

Festivitate de rămas bun

Elevii celor zece clase de viitori absolvenţi au primit astfel recunoşterea oficială a majoratului, serbată printr-un program artistic bogat la care şi-au adus contribuţia colegii lor mai mici, clasele a XI-a de la cele două licee, alături de diriginţi fiind cei care au pus la punct programul special dedicat celor care în această vară îşi vor lua rămas bun anilor de liceu. “Tradiţia acestui bal al majoratului este una foarte veche, spun acest lucru cu mândrie pentru un liceu precum este “Bolyai.” Este practic o festivitate prin care parţial ne luăm rămas bun de la elevii noştri, promoţia 2012-2013 și cu acest prilej le urăm toate cele bune şi succes pe mai departe”, a precizat Bálint Stefan, directorul Liceului Teoretic “Bolyai Farkas”.

Cea mai bună promoţie

Momentul special al majoratului a fost cinstit  printr-un program artistic din care nu au lipsit muzica şi dansul popular și tradiţionalul vals al balului. “Este ceva deosebit şi pentru profesori, nu doar pentru elevi , şi ei simt emoţia acestui moment. Pot spune despre aceşti elevi că sunt foarte frumoşi şi totodată foarte talentaţi şi după performanţele pe care le au la nivel de liceu acestă promoţie are cea mai mare medie la toate nivelurile ceea ce oferă o forţă deosebită pentru Liceul “Bolyai”, a afirmat Bálint Stefan.

“Un moment irepetabil”

Momentul special al balului a fost cântecul absolvenţilor promoţiei 2012-2013 precum şi acordarea insignelor simbolice care atestă pasul lor către frumoasa etapă a vieţii, cea a majoratului. “Dorim să atribuim acestui moment deosebit din viaţa elevilor o importanţă  deosebită deoarece are loc o dată în viaţă. Este practic un moment irepetabil acest eveniment care este majoratul. Programul balului a fost conceput de către elevii claselor a XI-a sub coordonarea profesorilor diriginţi. Elevii viitori absolvenţi simt emoţia acestui eveniment, ei participând anul trecut ca organizatori şi acum simt că ei sunt sărbătoriţii”, a spus Láday Zoltán, director educativ al Liceului Teoretic “Bolyai Farkas.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE