Jurnal de astre 2 Reghin
  • andreea.milasan
  • 0 comentarii
  • 73 Vizualizări

Jurnal de astre 2

Balanţă
Veţi reuşi să faceţi schimbări majore în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan profesional şi în privinţa relaţiilor sentimentale. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relaţiile de parteneriat şi călătoriile în interes personal. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

 *Scorpion

În cursul dimineţii de duminică veţi fi anunţat că aţi moştenit o sumă mare de bani. Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, iar seara vă pregătiţi pentru o călătorie, împreună cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri deoarece sunteţi într-o stare de instabilitate emoţională.

 *Săgetător
Este momentul să puneţi în practică planurile în legătură cu o afacere foarte promiţătoare. Relaţiile cu partenerul de viaţă pot avea de suferit din cauză că neglijaţi rezolvarea unor probleme familiale care depind exclusiv de dumneavoastră. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie în relaţiile parteneriale.

 *Capricorn

Preocupat de problemele personale, veţi avea tendinţa să neglijaţi căminul. Pentru rezolvarea problemelor importante, vă puteţi baza pe intuiţie, dar şi pe sfaturile partenerului de viaţă. După-amiază, un prieten vă solicită ajutorul într-o problemă financiară.

 *Vărsător

Talentul creativ este la cote ridicate şi vă poate ajuta să rezolvaţi problemele profesionale într-un mod original. Relaţiile sentimentale sunt în general bune, dar aveţi tendinţa de a-i face reproşuri nejustificate persoanei iubite.

 *Peşti
În prima parte a zilei de duminică, este posibil să aveţi mici dificultăţi în cămin. Cu o vorbă bună sau un mic cadou, puteţi dezamorsa o situaţie tensionată. O vizită la prieteni, în cursul serii, readuce armonia şi buna dispoziţie în relaţiile parteneriale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE