Jurnal de astre (2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 25 Vizualizări

Jurnal de astre (2)

Balanţă
Veţi întâmpina dificultăţi pe plan sentimental și financiar. Pastrați-vă calmul și inarmați-vă cu răbdare! Ar fi bine să țineți cont de sfaturile prietenilor apropiați și ale rudelor.

Scorpion

Dimineaţă veţi fi agitat din cauza amânării unei întâlniri de afaceri în care v-ați pus mari speranțe. Vă sfătuim să vă temperați nervozitatea, altfel veți putea ajunge în situații neplăcute. Ar fi bine să discutați calm cu persoana iubită, ca să nu declanșați o ceartă inutilă.

Săgetător
Veţi fi dezamăgit profund, pentru că un coleg pe care îl considerați prieten încearcă să vă discrediteze. Vă sfătuim să vă concentrați asupra problemelor importante pe le aveți de rezolvat. Relațiile cu persoana iubită sunt foarte bune, ceea ce vă menține moralul ridicat.

Capricorn

Vă va afecta mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri și vă pierdeți încrederea în el. Vă sfătuim să fiți prudent în tot ce veți face. Ar fi bine să evitați investițiile. După-amiază, un vecin vă cere să îl ajutați într-o problemă de sănătate.

Vărsător

Dimineaţă s-ar putea să fiți indispus după ce veți afla că o rudă este foarte bolnavă. Nu vă puteți concentra prea bine, așa că nu este recomandabil să luați decizii importante. Vă recomandăm să evitați discuțiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă.

Peşti
Ar fi bine să amânați afacerile și întâlnirile cu persoane importante. Dimineaţă s-ar putea ca o rudă mai tânără să vă ceară un împrumut. Se pare că are nevoie de bani pentru cursuri, cărti sau altceva legat de studii. Spre seară s-ar putea să aflati că o rudă apropiată urmează să plece în străinătate.

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE