Popas în Tara Sfântă Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 214 Vizualizări

Popas în Tara Sfântă

Centrul de Pelerinaje al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia îşi continuă activitatea de promovare a valorilor spirituale şi culturale din ţară şi străinătate, oferind şi în acest an programe interesante, dar şi ocazia de a călători organizat şi de a păşi pe urmele Mântuitorului şi a sfinţilor. În perioada 24-30 martie, pelerinii care doresc în ajungă în cele mai profunde popasuri duhovniceşti, pot pleca în Pelerinajul din Ţara Sfântă.

Oameni noi şi locuri uimitoare

Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei şi Centrul de Pelerinaje din Târgu-Mureş continuă şi în acest an seria călătoriilor în locuri sfinte, cu peisaje deosebite, la moaştele făcătorilor de minuni. „Ofertele Centrului de pelerinaje sunt special croite pentru cei care doresc cele mai profunde popasuri duhovniceşti, să se închine la sfintele moaşte ale multor sfinţi făcători de minuni şi grabnic ajutători, să participe la sfintele slujbe şi de asemenea pentru cei care doresc să admire peisaje deosebite.  Liniştea pe care ţi-o poate aduce un pelerinaj te îmbogăţeşte din punct de vedere sufletesc, pelerinii devenind mai îndreptaţi, mai înduhovniciţi, plini de bucurii sfinte, ei împărtăşind celor dragi câte o picătură din acest balsam duhovnicesc al rugăciunilor împlinite”, a spus Părintele Ionel Adrian Suciu.

Interes ridicat pentru Ţara Sfântă

Ierusalim, Nazaret, Râul Iordan, Muntele Tabor, Marea Moartă sau Tel Aviv sunt doar câteva dintre locurile pe care le pot vedea pelerinii în această călătorie. „Pentru acest an, am pregătit mai multe pelerinaje care să îmbine misiunea Bisericii cu turismul într-o formulă accesibilă şi plăcută. În luna martie, de la Alba Iulia vor pleca în Ţara Sfântă mai multe grupuri de pelerini. Interesul pentru pelerinajele în Ţara Sfântă se menţine foarte ridicat, multe persoane mergând în aceste locuri binecuvântate de paşii, de misiunea, de cuvintele, faptele şi minunile Mântuitorului nostru Iisus Hristos, pentru a ajunge la rădăcinile credinţei şi a descoperi în mod personal locurile sfinte, despre care Biblia vorbeşte cu prisosinţă. Aceste pelerinaje au, categoric, un rol sacramental şi iniţiatic care-i pot procura omului o stare şi o încărcătură deosebită, unică chiar”, a precizat Părintele Ionel Adrian Suciu.

Călătoria costă 670 euro, iar preţul include biletul de avion, cazare pentru şase nopţi, demi-pensiune, intrări la obiective, ghid şi preot însoţitor. Cei interesaţi pot afla mai multe detalii la Centrul de Pelerinaje din Alba Iulia, situat în perimetrul Complexului Catedralei Ortodoxe din Alba Iulia, telefon 0258-810.264, 0786-052.479 şi la Centrul de Pelerinaje din Târgu Mureş, coordonat de Părintele Ionel Adrian Suciu, telefon 0786-052.491 sau 0744-208. 615.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Nu sunt deloc ieftine pelerinajele astea…
    Niciun Early Booking, nimic, nimic? daca compari cu alte oferte pe aceste destinatii par chiar si mai scumpe… dai un ban (gras) dar stai in fatza.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE