Revin campionii! BC Mureş-CSU Asesoft, vineri, ora 17.45 BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 68 Vizualizări

Revin campionii! BC Mureş-CSU Asesoft, vineri, ora 17.45

După doar o lună de la ultima întâlnire, formaţiile masculine de baschet BC Mureş Târgu-Mureş şi CSU Asesoft Ploieşti se reîntâlnesc în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş. Partida va avea loc vineri, 14 februarie, orele 17.45, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii Naţionale. Dacă în precedenta întâlnire victoria mureşenilor cu 75-73 era doar una de palmares şi moral, după 69-102 în primul meci al „sferturilor” Cupei României, de această dată o victorie ar fi „de aur” pentru echipa lui Srecko Sekulovic. BC Mureş ocupă în clasamentul provizoriu locul 3, cu 29 de puncte, 12 victorii şi 5 înfrângeri, în timp ce prahovenii se află pe locul secund, cu doar patru eşecuri. „Tigrii” vor susţine jocul restanţă peste doar cinci zile, când întâlnesc tot pe teren propriu o altă echipă cu patru eşecuri, CSM Oradea, dar au jucată o partidă în devans, cea cu Farul Constanţa.

S-a dovedit că se poate

Partida de vineri seara este a 31-a întâlnire între cele două finaliste ale ediţiei trecute a campionatului. Scorul general este de 24-6 pentru ploieşteni, dar bilanţul ultimelor întâlniri este mult diferit. BC Mureş şi Asesoft s-au întâlnit în cursul anului trecut de opt ori, şase dintre acestea fiind în finală. Mureşenii au obţinut trei victorii, în timp ce ploieştenii au reuşit despinderea în seria de trei victorii care le-a adus titlul. Au urmat cele două înfrângeri mureşene din actuala ediţie, 74-88 la Ploieşti şi cea amintită din Cupa României, cu un lot decimat de accidentări, după care nu s-a mai putut repara nimic în retur. Victoria la limită a dat încredere echipei care a reuşit totuşi cele şase succese în ultimele 13 meciuri. Exact, prima victorie mureşeană a venit la un scor general de 0-17. De atunci s-au mai schimbat lucrurile şi cele două pornesc de pe picior de egalitate, anunţând un joc echilibrat, în care orice este posibil. „Tigrii” au de partea lor un public loial şi entuziasmant, campionii de apărat un „blazon” care îi dau favoriţi în orice întâlnire. Ultimele meciuri au dovedit însă că se poate, că nici campionii nu sunt invincibili.

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Un nou “tigru”

BC Mureş a transferat un nou jucător. Este vorba despre Alexandru Mihuţi, pivot de 25 de ani care vine de la Timba Timişoara unde a jucat aproape două sezoane. Acesta a fost prezentat joi, la conferinţa de presă obişnuită a echipei dinaintea fiecărei etape, unde antrenorul Srecko Sekulovic a spus că vrea să vadă voinţa şi determinarea jucătorului pentru a se integra cât mai repede în angrenajul echipei. Mihuţi a fost adus pentru a-l înlocui pe un alt timişorean, Dan Păltinişanu, a cărui randament nu a mulţumit conducerea echipei. “Sunt bucuros că am această ocazie în cariera mea, nu m-am gândit nici o clipă că cei de la Mureş m-ar vrea în echipă. Accept provocarea cu cel mai mare drag, sper să pot face faţă cerinţelor şi abia aştep să joc în faţa minunaţilor fani din Târgu-Mureş”, a afirmat noul jucător.

Fii adevărat fan BC Mureş!

Suporterii echipei de baschet BC Mureş pot cumpăra de la Fan Shop-ul din Sala Sporturilor (pe holurile din spatele tribunelor principale la meciuri şi la biroul clubului din Sala Sporturilor, în celelalte zile), obiecte promoţionale cu echipa (tricouri, fulare, şepci, calendare, magneţi etc). Calendarele de perete conţin: postere cu echipa de seniori şi cele de juniori, imagini spectaculoase de la meciurile BC Mureş, poze individuale cu jucătorii şi autografe ale tuturor componenţilor echipei! Magneţii individuali sunt, de asemenea, cu autografe! Orice obiect promoţional achiziţionat reprezintă şi un sprijin pentru echipă.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE