ASA pierde, dar se menţine pe locul III FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

ASA pierde, dar se menţine pe locul III

În etapa a XVII-a a seriei a II-a din liga secundă de fotbal, ASA Târgu-Mureş a pierdut cu 1-0 partida disputată sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei FC Olt Slatina. A înscris Bancu, în minutul 20. Partida a fost echilibarată, cu ocazii la ambele porţi. După un şut al lui Bimba, care nu şi-a atins ţinta şi unul al lui Voculeţ, respins, gazdele au deschis scorul la o pasă pe culoar a lui

Ionescu, frunctificată de Bancu, după ce l-a întors pe Botoşer. În minutul 23, ocazii la ambele porţi. Ndoye respinge o minge periculoasă din faţa porţii proprii, după care Bumba reia peste mingea respinsă de Mogoşanu. Până la pauză, şuturile lui Szilagyi şi Ndoye din lovituri libere sunt respinse de defensiva slătineană, iar de cealaltă parte şutul lui Ignea este blocat, cel al lui Bardu trece peste şi la pauză gazdele intră în avantaj.

Ineficacitatea revine în actualitate

La reluare, mureşenii încearcă să restabilească egalitatea, dar reluarea lui Amauri este reţinută cu emoţii de portarul gazdelor. În poarta mureşenilor, Botoşer îşi face datoria şi reţine sau respinge şuturile lui Anghelina şi Bancu. În minutul 72, centralul a anulat un gol înscris de Bobi Verdeş, acordând fault în atac la o pasă pe culoar în urma căreia atacantul oaspeţilor a trecut de Anghelina, dar s-a ales cu un galben. Gazdele au preferat să tragă de timp, pentru a-şi menţine avantajul, minute în care poartrul Mogoşanu s-a opus reluării cu capul executată de Gugu, iar Verdeş a trimis un ultim şut peste poartă din interiorul careului. ASA suferă o primă înfrângere în anul 2014, dar rămâne pe locul 3, cu 28 puncte, la 4 puncte de CSM Rm. Vâlcea şi CSU Craiova, ambele victorioase în etapa de sâmbătă. În fruntea clasamentului provizoriu al play-off-ului au avantaj de 5 puncte în faţa formaţiilor Gloria Bistriţa şi CS U Craiova, ambele victorioase, cu câte 32 puncte, dar cu un dezavantaj faţă de FC Olt, în eventualitatea în care slătinenii ajung pe locurile 1-6. Din acest clasament a dispărut Universitatea Craiova şi a intrat Olimpia Satu Mare. În etapa viitoare, ASA primeşte vizita celor de la FC Bihor Oradea.

Au evoluat formaţiile:

FC Olt: Mogoşanu- Anghelina, Wallace, Gligor, Giurcă, Quist, Ignea (’81 Ivănică), Bardu, Pavel, Bancu, Claudiu Ionescu (’90 Marincău)
ASA: Botoşer- Heil, Gugu, Sepsi, L. Szilagyi, N Doye, Onicaş (’58 Amauri), Hora, Voiculeţ (’65 Verdeş), Bumba, Buhăescu (’71 Huiban)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE