Jurnal de astre 2 Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Jurnal de astre 2

Balanţă
Veti fi in forma si bine dispus, iar relatiile cu cei din jur vor decurge fara probleme. Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin si in societate. Situatia financiara nu va satisface, dar va veti redresa curand. Seara veti merge la o petrecere unde veti fi in centrul atentiei. Evitati glumele riscante!
*Scorpion
Inventivitatea de care dati dovada va ajuta mult in afaceri. Planurile in privinta unei noi investitii se vor concretiza in scurt timp si va vor aduce beneficii substantiale. Preocupat de afaceri, aveti tendinta sa neglijati problemele partenerului de viata.
*Săgetător
Aveti succes in activitatile comerciale si sunt favorizate investitiile pentru camin. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu un membru mai in varsta al familiei, care nu este de acord cu ideile dumneavoastra.
*Capricorn
S-ar putea sa plecati intr-o delegatie anuntata in ultimul moment. Cu toate ca apar dificultati, reusiti sa va descurcati foarte bine si sa rezolvati toate problemele. Este posibil ca relatiile sentimentale sa fie tensionate in prima parte a zilei, din cauza schimbarii programului.
*Văsător
Sunteti plin de energie si ideile dumneavoastra sunt apreciate de anturaj. Daca sunteti invitat intr-o excursie, profitati de ocazie! Chiar daca trebuie sa cheltuiti mai mult decat aveati de gand, meritati sa va relaxati.
*Peşti
Colaborarea cu un partener de afaceri incepe sa dea roade, odata cu finalizarea cu succes a unei activitati importante. Relatiile sentimentale ar putea avea de suferit in partea a doua a zilei. Nu este cazul sa va ingrijorati: o ruda va ajuta sa treceti cu usurinta peste acest moment. Acordati mai mult timp odihnei si activitatilor casnice!

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE