Share

Home / Invatamant / 230 de lucrări înscrise în „Marisiensis”

230 de lucrări înscrise în „Marisiensis”

Lucrări ştiinţifice, lectori internaţionali, ateliere de lucru, excelenţă profesională şi academică şi un bogat program social şi cultural. Liga Studenţilor din Târgu-Mureş (LSTGM) anunţă că în perioada 7-11 mai va avea loc a XVIII-a ediţie a Congresului Internaţional de Comunicări Ştiinţifice pentru studenţi, tineri medici şi farmacişti „Marisiensis”. 230 de lucrări au fost înscrise la congres, organizatorii declarându-se mai mult decât mulţumiţi de interesul crescut al studenţilor.

Sâmbătă, sesiune de training pentru voluntari

După succesul ediţiilor anterioare, Congresul Internaţional de Comunicări Ştiinţifice „Marisiensis” revine la Târgu-Mureş în mai, evenimentul fiind un bun prilej de a prezenta rezultatele muncii de cercetare şi de a asista la cursuri şi workshopuri despre cele mai noi descoperiri. „Avem onoarea de a vă anunţa oficial cea dea XVIII-a ediţie a Congresului Internaţional de Comunicări Ştiinţifice pentru studenţi, tineri medici şi farmacişti „Marisiensis”, care va avea loc în perioada 7-11 mai. S-a încheiat timpul de depunere al abstractelor şi suntem bucuroşi să vă anunţăm că avem 230 de lucrări înscrise pentru „Marisiensis”, ceea ce înseamnă că o să avem un congres foarte consistent. Înscrierile pentru participanţii pasivi încă sunt în toi, deci nu ezitaţi să participaţi şi voi. Avem o propunere pentru studenţi, şi anume să arătăm la toată lumea cât de interesant este congresul nostru şi să îl promovăm cât de mult putem noi. Haideţi să ne punem cu toţii la cover photo afişul cu „Marisiensis”. Începând de miercuri, 9 aprilie, participanţii pasivi pot să îşi achite taxa conform programului, iar cei activi doar de vineri. Luni, între16.00-21.00, marţi, între12.00-14.00, miercuri, între 12.00-16.00 şi 20.30-21.30, joi, între11.00-13.00, iar vineri, între 10.00 şi18.00. Pentru toţi voluntarii la congres, în această sâmbătă se vor ţine celelalte sesiuni de training, în sala de lectură de la etajul I, căminul 2, începând cu ora 13.00 şi 15.45. Vă aşteptăm cu multă voie bună şi energie pozitivă, ca să formăm o echipă frumoasă. Având ca parteneri principali conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) şi cadrele sale didactice, dornici de inovare, excelenţă profesională şi academică, „Marisiensis” este prilejul perfect pentru a prezenta rezultatele muncii de cercetare şi de a asista la cursuri şi workshopuri despre cele mai noi descoperiri. Aflat la cea de-a XVIII-a ediţie, împrejurările sunt promiţătoare. Lectori internaţionali, noul centru de simulare, cel mai performant din România, noul centru de medicină de urgenţă, un program social deosebit şi cele mai primitoare gazde”, au transmis reprezentanţii Ligii Studenţilor din Târgu-Mureş.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST: Activități de pregătire sportivă și consiliere nutrițională pentru candidații la Medicină Militară

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș organizează, în perioada martie – …

Share
Share