Anunţ – racordare reţea de canalizare Reghin
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Anunţ – racordare reţea de canalizare

ANUNȚ

În atenția locuitorilor străzilor
Pandurilor, Gheorghe Șincai, Koss Ferenc, Simion Bărnuțiu, Gării, Lăcrămioarelor, Muncitorilor, Ierbușului, Câmpului, Trandafirilor, Nouă, Căliman, Ioan Marinovici, Gorunului, Molidului, Florilor, Șoimilor, Pavatorilor, Margaretelor, Cimitirului, Semănătorilor, Căprioarelor, Mărului, Prunului, Spicului, Ghiocelului, Narciselor, Viilor, Rudolf W. Regeny, Orizontului, Mihai Viteazu, Pădurii, Pietroasei, Pășunii, Dedradului

Având în vedere recepționarea lucrărilor prin POS Mediu, vă facem cunoscut faptul că pentru a vă putea racorda la rețeaua de canalizare a orașului, trebuie să depuneți o cerere tip la SC COMPANIA AQUASERV SA, Sucursala Reghin de pe strada Gurghiului, nr.65.
SC COMPANIA AQUASERV SA a adus la cunoștința locuitorilor de pe aceste străzi printr-o circulară, demersurile necesare pentru racordarea la rețeaua de canalizare.
Mai multe informații puteți afla de la punctele de relații cu clienții ale SC COMPANIA AQUASERV SA , telefonic la nr. 0265-512800 sau 0265-5111569, prin email la adresa reghin@aquaserv.ro, sau accesând pagina web a societății www.aquaserv.ro, unde puteți descărca și cererile tip de contractare.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE