Share

Home / Invatamant / Echipamente medicale de 2,4 milioane lei pentru UMF

Echipamente medicale de 2,4 milioane lei pentru UMF

umfUniversitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu-Mureş organizează o licitaţie estimată la suma de 2,43 milioane lei, fără TVA, pentru achiziţionarea de echipamente medicale şi echipamente de simulare medicală, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, pe lista de achiziţii se află următoarele echipamente: un aparat ECMO Asistenţă Circulatorie Temporară (valoare estimată: 150.195 lei, fără TVA), un sistem de iluminare intraoperatorie cu înregistrare video (valoare estimată: 136.942 lei, fără TVA), o trusă de chirurgie cardiacă abord minim invaziv (valoare estimată: 88.350 lei, fără TVA), un aparat Cell Saver (valoare estimată: 106.020 lei, fără TVA), un ecograf de complexiate medie inclusiv software ecografie (valoare estimată: 121.177 lei, fără TVA), un simulator cateterism inclusiv software cu patologie cardiacă pentru simulator (valoare estimată: 482.311 lei, fără TVA), un simulator ecografie cardiacă inclusiv software pentru simulator ecografie (valoare estimată: 747.003, fără TVA) şi un ecocardiograf de înaltă performanţă pentru aplicaţii pediatrice (valoare estimată: 603.534, fără TVA). Termenul limită pentru primirea ofertelor de participare este 7 septembrie 2015, ora 9.00.

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

Astăzi, de ziua voastră, de ziua noastră, ne-am gândit la acei oameni cărora le datorăm …

Share
Share