Imagini inedite cu Laura Cosoi mireasă la Târgu-Mureș Monden
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 934 Vizualizări

Imagini inedite cu Laura Cosoi mireasă la Târgu-Mureș

1Laura Cosoi este de două ori mireasă.  După nunta de săptămâna trecută de la Iaşi, actriţa a îmbrăcat din nou rochia albă şi sâmbătă, 15 august,  a mai făcut o petrecere la Târgu-Mureş, locul de baştină al soţului ei, Cosmin Curticăpean.

Dacă nunta de la Iaşi a fost ca desprinsă din poveşti, cu o cununie civilă pe pajişte, petrecere în aer liber, la conac, şi meniu de MasterChef, cea de sâmbătă a fost parcă şi mai şi. Laura a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, a avut loc o slujbă de mulţumire la Biserica Ortodoxă, iar petrecerea s-a organizat într-un loc atipic, pe o pajişte, unde totul a fost amenajat de la zero. Au participat foarte mulţi prieteni de la Bucureşti şi toată crema vedetelor, în frunte cu Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Dana Rogoz şi soţul ei, foştii colegi din „La Bloc, dar şi rudele şi prietenii din copilărie ai mirelui, evident. În total, peste 200 de invitaţi.

2

Laura a ţinut să împărtăşească prietenilor de pe blogul ei povestea voalului pe care l-a purtat şi care a avut o semnificaţie aparte.

„Am avut parte de două weekend-uri pline de emoții. Nu am putut să-mi imaginez ca o nuntă cu două petreceri poate fi atât de încărcată de trăiri intense și energie pozitivă. S-au strâns alături de noi oamenii cei mai dragi, ne-au acoperit cu zâmbete, urări venite din suflet și ne-au făcut să ne simțim atât de iubiți…Cât noroc! Acestea sunt primele imagini de la petrecerea de la Târgu-Mureș. Am ales să port rochia mea de mireasă, dar am schimbat voalul. Dacă la Iași mi-am dorit un voal ca al străbunicii mele, de tip maramă, aici am ales ceva diferit. Când eram mică și mergeam în vacanță în Ardeal, la bunici, nunțile de la țară mă fascinau pur și simplu. Mi-au rămas întipărite în suflet atât obiceiurile pur tradiționale, cât și aranjamentele din curțile mirilor, cu ale lor flori și panglici. Așa s-a născut voalul meu. Mi-am dorit un voal care să fie compus din panglici, care să-mi joace în bătaia vântului, care să danseze împreună cu mine și să-mi amintească de momentele când mă împodobeam, micuță fiind, a doua zi cu ele”, a transmis, pe blogul său, Laura Cosoi.

3

4

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE