Home / Invatamant / Cursuri de automodelism cu radiocomandă la Universitatea Cultural-Ştiinţifică

Cursuri de automodelism cu radiocomandă la Universitatea Cultural-Ştiinţifică

Distribuie

csegzi 1Universitatea Cultural-Ştiinţifică din Târgu-Mureş organizează cursuri de automodelism cu radiocomandă, la finalul cărora participanţii vor deprinde tehnci de pilotaj, dar şi informaţii utile despre mecanică şi tuning. De asemenea, cei mai buni dintre cursanţi vor avea oportunitatea de a participa la competiţii de profil organizate atât în ţară, cât şi în străinătate.

Cursuri pentru copii, părinţi şi bunici

Potrivit directorului Universităţii Cultural-Ştiinţifice din Târgu-Mureş, Csegzi Sandor, cursurile se adresează tuturor iubitorilor de maşini şi raliuri, indiferent de vârstă. „Având în vedere că îmi plac foarte mult maşinile, de la modele până la olds mobil, cred că foarte mulţi sunt în aceaşi situaţie. Nepoţii trebuie să înceapă cu modelele, iar modelele pe care le punem la dispoziţie la cursuri sunt deja modele profesioniste în sensul că ating viteze mari şi mecanismele folosite la funcţionarea lor – mă refer atât la suspensie cât şi la motorizare – conţin elemente de la maşnile mari cu care circulăm şi astfel dorim să atragem spre automobilism tineretul, pe care să îl orientăm spre acest domeniu, din toate punctele de vedere. La cursurile anterioare au venit în general nepoţi cu bunici şi copii cu tătici, ceea ce m-a surprins în mod plăcut. De aceea, afirm că aceste cursuri nu se adresează unei anumite vârste, ci tuturor vârstelor. La cursuri se învaţă şi tehnică de conducere, sub supraveghere profesionistă”, a declarat sâmbătă, 5 septembrie, pentru cotidianul Zi de Zi, Csegzi Sandor, prezent în Parcul Municipal din Târgu-Mureş, la cea de-a treia ediţie a Oldtimer Festival, eveniment dedicat maşinilor de epocă.

csegzi 2

200 de lei pentru zece ore

Preţul unui curs de zece ore este de 200 de lei, iar cursurile vor demara cu grupe de minim zece persoane. „Am propus cursuri de zece ore, la 200 de lei. Noi asigurăm toată infrastructura. Înscrierile se fac la sediul Universităţii Cultural-Ştiinţifice, strada Nicolae Grigorescu nr. 17-19, de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00. Detalii supimentare pot fi obţinute pe site-ul www.ucstgm.ro sau la numerele de telefon 0741-171.342 şi 0265-251.118. Practic, în momentul în care se adună minim zece persoane interesate, pornim cursul”, a punctat Csegzi Sandor.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Asociaţia „Milites Marisensis”, antrenamente de luptă și formații de marș

Distribuie Studenți, masteranzi și cadre didactice la programul de studii Istorie, Facultatea de Științe și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.