Proiectul lui Mircea Geoană, lansat în Mureş Politic
  • alex.toth
  • 1 comentarii
  • 229 Vizualizări

Proiectul lui Mircea Geoană, lansat în Mureş

geoanaFostul candidat al Partidului Social Democrat din 2009 la Preşedinţia României, senatorul Mircea Geoană, a participat marţi, 8 septembrie, la lansarea filialei din judeţul Mureş a Partidului Social Românesc (PSRO), proiect despre care a afirmat că este „un grup de iniţiativă, care în mod evident este deschis tuturor celor care au mai făcut politică”, dar şi oamenilor care n-au mai făcut politică până acum şi „doresc să se implice”.

Deplasare către „al treilea pilon al politicii româneşti”

Potrivit liderului naţional al PSRO, Mircea Geoană, unul din obiectivele din viitorul apropiat este înfiinţarea de filiale în toate localităţile judeţului şi participarea la alegerile locale din 2012 cu liste şi candidaţi proprii. „În această toamnă vom acoperi cu organizaţii PSRO tot ce înseamnă teritoriul naţional şi diaspora”, a afirmat Mircea Geoană, cu ocazia unei conferinţe de presă susţinută la Târgu-Mureş. „Cred că dintre partidele care au debutat recent pe scena politică românească, în mod inevitabil o parte dintre ele – şi sunt convins că PSRO va fi printre ele – se vor duce către practic ceea ce se numeşte al treilea pilon al politicii româneşti, pe lângă partidele consacrate, PNL şi PSD. De abia atunci vom putea avea o discuţie cu privire la ce înseamnă judeţele cu specific etnic aparte”, a adăugat fostul candidat la Preşedinţia României.

7-8% la alegerile din 2016 „ar fi ok”

Filiala din judeţul Mureş este condusă de ex-consilierul judeţean PP-DD Ion Stoica şi de Cristina Holom, care deţine funcţia de prim-vicepreşedinte. „Am ajuns undeva la 40 de organizaţii, discutând cu un lider sau cu un grup de iniţiativă. Obiectivul până la iarnă l-am stabilit să ajung undeva la 78-80 de organizaţii câte am avut la PP-DD, nu neaparat cu membri pe care i-am avut înainte la Partidul Poporului, ci cu membri din toată sfera politică şi socială, după care să ne organizăm foarte bine pentru alegerile locale. Dacă ne ridicăm la obiectivul pe care l-am avut acum doi ani, de 7-8%, eu zic că este bine pentru noi. Pentru judeţul Mureş ar fi chiar ok. Ăsta ar fi primul obiectiv, dacă reuşim şi mai mult este şi mai ok”, a afirmat Ion Stoica.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE