„Albinuțele”, din nou la grădiniță. Cum au fost întâmpinate Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 318 Vizualizări

„Albinuțele”, din nou la grădiniță. Cum au fost întâmpinate

1Bucurie mare luni, 14 septembrie, la Grădinița cu Program Prelungit „Albinuța” din Târgu-Mureș, deoarece preșcolarii din grupele mici, mijlocii și mari au revenit, de la primele ore ale dimineții, la grădiniță, acolo unde au fost întâmpinați de educatoare și de Minnie și Mickey Mouse, dar și de Zâna Toamnei. Grupa lui Piticot, a Greieraşilor, a Albinuţelor, a Buburuzelor sau grupa lui Isteţel s-au pregătit cu poezii, cântece şi momente speciale pentru a începe cum se cuvine activităţile la grădiniţă.
2Zarvă mare, luni, pe holurile grădiniței. Copiii s-au întors la grădiniță și au readus parcă întreaga grădiniță la viață. Fiecare grupă răsună de voioșia și bucuria micuților, care nu se mai opresc din a-și povesti aventurile și pățaniile de peste vară. La intrare, copiii, părinții și bunicii au fost întâmpinați Minnie și Mickey Mouse, care le-au transmis preșcolarilor să fie cuminți, să asculte de părinți și educatoare și să aibă un an plin de activități. În curtea interioară, îi așteptau pe copii atelierele de creație și multe baloane colorate roșii. Coordonatorul grădiniței „Albinuța”, Angela Ferenti, a transmis că anul acesta copiii au fost întâmpinați altfel la grădiniță și s-a pus accentul pe activități creative, ateliere de pictură, desen, mișcare în aer liber.

„A fost o zi cu totul specială atât pentru copii, părinți și bunici, cât și pentru personalul grădiniței. La intrare, în curtea grădiniței, personajele au împărțit fiecărui copil ecusoane cu emblema grădiniței. Sute de baloane în formă de inimă, reprezentând fiecare copil din unitate, au împodobit curtea. Cei care au pășit pentru prima oară în „Albinuța” au fost întâmpinați cu mare caldură de către personalul unității, iar surprizele pentru ei au continuat pe tot parcursul zilei. Cu totul deosebite au fost atelierele de desen pe asfalt, artă, activități sporive (baschet) și jocurile distractive desfășurate în aer liber, într-un cadru festiv”, a precizat Angela Ferenti.

3

8

9

ttt

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE