Foto: Maris Fest a debutat cu mai mulți participanți decât se estima Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 428 Vizualizări

Foto: Maris Fest a debutat cu mai mulți participanți decât se estima

DSC_3691

Prima ediţie Maris Fest a debutat exploziv în ziua de 18 septembrie, de la ora 12.00, cu o paradă a motocicletelor, 350 la număr, mai mult decât estimau organizatorii, care au reușit să întoarcă privirile tuturor celor care se aflau pe drumul dinspre parcarea Promenada Mall, spre complexul de agremenet ”Mureșul”.

DSC_3665

În ciuda căldurii de afară care a venit pe neașteptate la final de septembrie, festivalul se dovedește una din marile provocări aduse mureșenilor.  Participanții au dovedit că motocicleta nu este doar un simplu mijloc de transport, un hobby plin de aventură ce oferă senzația de libertate, ci și o sursă inepuizabilă de energie, creativitate și distracție.

DSC_3620

Moderatorul evenimentului, Iulian Praja, manager al Centrului Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureș, a făcut prezentarea concursurilor distractive, mersul încet pe motocicletă, mersul pe scândură, mersul motocicletei cu partenera care ține în gură o lingură cu ou crud, recunoscutul partenerului de către pasagerul legat la ochi după sunetul tobei de eşapament, și toți care au luat parte la activități s-au dovedit într-o formă fizică excelentă, distrându-se de minune, chiar dacă afară canicula îi usca pe picioare.

DSC_3728

Cele mai bune ritmuri de muzică rock contemporană sunt asigurate de participarea trupelor Marchosias, Rotilos, Black Diamond, LSD, Mantra, EvergreeD, The Blast, Halmyris, Mercedes Band şi Prospeckt, din Ungaria. Pe scena festivalului vor urca și New Proscenium, Bucovina, Kempes, Gothic, God şi unul dintre cele mai importante nume a scenei rock din Ungaria, Piramis.

DSC_3742

Evenimentul este organizat de Romulus Puia, Thomas Moldovan, Eduard Ilea, Marius Șăulean, Horea Ciocan, Emil Biriș, Paul Ungureanu, în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu Mureș.

DSC_3777

Organizatorii vor desfășura și o campanie prin care încearcă să-i responsabilizeze pe participanții la trafic, atât motocicliști, șoferi și pietoni, dar și un curs de prim ajutor, în parteneriat cu SMURD, ce are ca scop educarea oamenilor privind felul în care trebuie să intervină în cazul unui accident. Festivalul se desfășoară în perioada 18-20 septembrie, pe malul râului Mureș, în spatele Academiei de Sport, și se estimează participarea a 10.000 de persoane. Intrarea este liberă.

[zizigallery id=1779]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE