Leoni va angaja peste 600 de ludușeni Ludus
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 666 Vizualizări

Leoni va angaja peste 600 de ludușeni

DSC_0048

Compania bistrițeană numărul 1 în Europa în domeniul cablajelor, Leoni, a deschis un punct de lucru la Luduș, ce se axează pe fabricarea de echipamente electrice, electronice și motoare pentru autovehicule BMW și asigură locuri de muncă unui număr dublu de angajați, față de cât preconizau.

”Sosirea companiei Leoni la Luduș a fost una dintre cele mai importante realizări ale mandatului meu. Am reușit, fără nici un fel de ajutor din partea altor autorități, să-mi respect cea mai importantă promisiune electorală și pentru mine asta contează enorm. Dar planurile noastre privind reducerea șomajului din Luduș nu se opresc aici, de aceea am ținut neapărat să fac o vizită la punctul de lucru de la Luduș, deschis de curând de compania Leoni,  pentru a avea o imagine cât mai clară cu privire la desfășurarea activității și la condițiile de muncă oferite ludușenilor. Am ajuns la concluzia că facilitățile pe care compania le pune la dispoziția angajaților vin să întâmpine nevoile unor locuri de muncă moderne și la standarde europene, iar angajatorul Leoni are un plan de dezvoltare pentru a ajunge la 643 de angajați până la sfârșitul anului, de la 506 în prezent, așa că fac un apel către toți ludușenii care nu au reușit să se prezinte la campaniile de recrutare anterioare să se pregătească pentru cele care vor urma până la sfârșitul anului. Mă bucur că Leoni nu e doar un simplu investitor, ci un investitor strategic pentru Luduș, fiind în momentul de față cel mai mare angajator din oraș, ” declară primarul Cristian Moldovan.

DSC_0099

În urmă trei luni, edilul orașului Luduș, Cristian Moldovan, i-a contactat și i-a invitat pe reprezentanții Leoni pentru a purta o discuție în vederea înființării unui punct de lucru aici. Marius Cotor, managerul Leoni Bistrița, și Teofil Păcurar, responsabilul campaniei de recrutări, au răspuns acestei provocări, au studiat piața și fiecare ofertă în parte în vederea închirierii unui spațiu cu hală, iar în data de 14 iulie 2015 au semnat contractul pentru închirierea unui imobil în zona industrială.

Ludușenii interesați de angajare, pot obține informații la punctul de lucru Leoni situat în Luduș, str.1 Mai, nr.40. Facilitățile pe care compania le pune la dispoziția angajaților vin să întâmpine nevoile unor locuri de muncă moderne și la standarde europene.

Fabrica Leoni din Bistrița a fost înființată în anul 2002, principalii clienți fiind Mercedes, BMW si Rolls-Royce. Anul 2015 este anul în care compania LEONI își lărgește portofoliul de proiecte și gama de mașini pentru care produce cablaje. În urma extinderii, Leoni Bistrița are prognozată o creștere între 40-50% in următorii 2 ani, asta însemnând o cifră de afaceri de peste 300 milioane de euro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE