Campionii la futsal, victorie la pas la Cluj Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 105 Vizualizări

Campionii la futsal, victorie la pas la Cluj

futsalDupă ratarea calificării în faza următoare a UEFA Futsal Cup, campioana României la futsal, City’us Târgu-Mureș își continuă parcursul fără greșeală până în perezent în noua ediție a campionatului. După ce în etapa trecută, a IV-a, mureșenii au acuzat oboseala de după turneul din cupele europene și au învins cu ceva emoții pe teren propriu formația United Galați, scor 6-5, în etapa a V-a mureșenii au câștigat cu 13-4 în deplasarea de la Cluj-Napoca, 13-4 în fața celor de la Clujana. Pentru City’us este al 4-lea meci susținut în noua ediție a campionatului și a 4-a victorie, jocul din etapa a III-a, tot în deplasare, la Timișoara, cu Informatica fiind amânat pentru data de 12 noiembrie. Meciul de la Cluj a fost la discreția echipei campioane, care a rulat întreg lotul de jucători deplasat, în afara portarului Carlao, menajat.
Diferența s-a făcut simțită încă din primele minute, în care târgumureșenii au reușit să se desprindă rapid pe tabelă la un avantaj de 5 goluri. Gazdele au practicat un joc deschis, reușind să puncteze la cele câteva neatenții din apărarea mureșenilor, care au replicat de fiecare dată după primirea unui gol.
Golurile echipei antrenorului Kacso Endre au fost înscrise de: Fabio Aguiar (de patru ori), Csoma Alpar (4), Cesar Ribeiro (2), Covaci, Răducu și Gherman.
City’us a început jocul în formula: Cătinean – Gherman, Fabio Aguiar, Mimi Stoica și P. Ferreira. Au mai evoluat: Răducu, Ruxandari, Csoma, Mario Duque, Cesar Ribeiro, Dobai, Țipău și Covaci.
Se apropie derby-urile
În etapa următoare, târgumureșenii revin pe teren propriu, cu o partidă care în edițiile trecute constituia un real derby. Vineri, 16 octombrie, de la ora 17.00, City’us primește vizita formației FK Odorheiu Secuiesc, echipă care în ediția actuală a suferit deja două înfrângeri, cu Autobergamo Deva și pe teren propriu cu Spicom Sfântu Gheorghe. Mureșenii ocupă poziția 2 în clasament, cu 12 puncte, la egalitate cu prima clasată, formația din Deva, pe care o vor întâlni pe teren propriu în etapa a VIII-a, dar restanța de la Informatica Timișoara se anunță una de „foc”, bănățenii având la rândul lor doar victorii în partidele susținute, cu un lot din care fac parte mai mulți jucători cu titluri de campioni la activ, inclusiv foști componenți ai echipei mureșene.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE