Fotbalistele de la ASA înving categoric la București Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 63 Vizualizări

Fotbalistele de la ASA înving categoric la București

fotbal femÎn etapa a V-a a Superligii feminine de fotbal, vicecampioana ASA Târgu-Mureș a învins duminică cu scorul de 5-0 (3-0), în deplasare, la Fair Play București. Pe un teren mai bun față de campionatele trecute din punct de vedere calitativ, echipa antrenorului Seches Carol și-a putut etala mai bine jocul. Astfel, mureșencele și-au asigurat un avantaj liniștitor încă din prima repriză. Alina Boroș, care în reprezentativa sub 19 ani a României evoluază ca fundaș, și-a dovedit reale calități de vârf de atac și a reușit o dublă, în minutele 12 și 16. Bucureștencele, cu un lot mult superior valoric față de edițiile trecute a reușit să echilibreze jocul, dar apărarea mureșeană a blocat tentativele gazdelor de a reveni pe tabelă, iar atunci când au reușit să finalizeze cu șut, Andreea Părăluță s-a dovedit demnă de un portar de națională. Bianca Sandu a majorat în minutul 40 avantajul și ASA a intrat la pauză cu un confortabil 3-0.
Victorie scontată, obținută la pas
La reluare, Alina Boroș a mai punctat o dată în minutul 60, după care antrenorul și-a permis să efectueze cele cinci modificări permise de regulament. Intrată în poartă, Máthé Tünde a parat și ea un șut periculos al gazdelor, după care, în minutul 78 Alisia Roca a stabilit scorul final, din lovitură de la 11 metri. Până la final târgumureșencele și-au mai creat câteva situații bune de a înscrie, dar intervențiile portarului gazdelor și ratările au făcut ca scorul să nu ia proprorții. „Mă mulțumește în general evoluția fetelor în teren și, în mod special, cea a Alinei (n.r.: Boroș), care tinde să devină un vârf autentic. Cred că echipa se află pe o pantă ascendentă, dar acest lucru va trebui să-l dovedim în partidele următoare, când vom întâlni adversare mai puternice”, a declarat Seches Carol. Acesta a aliniat formația: Părăluță- Göder, Jáhn, Barabási, Roca, Gorea, Sandu, Kopácsi, Dénes, A. Boroș, Meleacă. În partea a doua au mai jucat Máthé (portar), Sárosi, Széles, Tămaș și M. Boroș.
ASA se află pe locul secund, cu 9 puncte din 4 partide, în urma Olimpiei Cluj, care a totalizat 15 puncte din 5 jocuri. Mureșencele vor evolua în etapa viitoare, programată în 1 noiembrie, tot în deplasare, la Real Craiova, iar în 4 noiembrie vor disputa restanța de pe teren propriu cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc.

Fotbalistele mureșene, pe val

Alături de ASA, care își continuă seria pozitivă în Superligă, ambele echipe de fotbal feminin ale județului Mureș care activează în Liga I au obținut victorii importante în etapa a IV-a. Aflată doar la al doilea joc, FCM Viitorul Reghin a învins pe teren propriu cu 5-1 formația Selena Constanța. Reghinencele se află pe locul 3, cu 6 puncte, până la restanța pe care o vor disputa în această săptămână, la CSȘ Târgoviște, lidera Seriei Est, cu 9 puncte. Surpriza a furnizat-o însă echipa Ladies Târgu-Mureș, care activează în Seria Vest și a învins duminică pe terenul din Adrianu Mare cu 2-1 formația Olimpia 2 Cluj. Echipa târgumureșeană are două victorii în patru partide, 6 puncte, golaveraj 8-8 și se află pe locul 5 al clasamentului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE